lauantai 24. toukokuuta 2008

MAD #490

Indyllä jatketaan uusimman Mad lehden myötä. Seuraavassa numerossa tehdään Indyn lisäksi parodiaa Iron Manista ja TV-sarjasta Dexter, eli ostettava numero luvassa toisin kuin edellinen numero, joka osoittautui aika pettymykseksi sen selattuani. -Mutta tätä numeroa taas odottelemaan myyntiin suurella innolla.

DVD uutuus: The 40 Year Old Virgin

The 40 Year Old Virgin

Anttilasta tuli Indyjen lisäksi mukaan matkaan hupailukomedia 40-v ja neitsyt, jota en ihme kyllä ole vielä nähnyt, joten ei huono hankinta. -Ja nythän sen voi lisätä sinne yhteisten leffojen listaan.

DVD uutuudet: Indiana Jones 1, 2 -ja 3

Raiders of the Lost Ark,
Indiana Jones and the Temple of Doom ja
Indiana Jones and the Last Crusade

Anttilasta lähti sittenkin mukaan yksittäisinä kappaleina ne kolme ensimmäistä Indyä, mutta mikäs siinä -pääasia, että ne on nyt kokoelmissa odottamassa neljännen saapumista myyntiin, jonka saatan hyvinkin hankkia heti uutena tullessaan -maksoi sitten maltaita. -Sen verran hyvä oli se neljäs, että kyllä äkkiä vain saatava -mitään tarjouksia odottelemaan. No mutta nyt siitä puhumaan, kun sen saapuminen DVD:lle ei ole vielä edes ajankohtaista. Vastahan se tuli ensi-iltaan.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull -arvostelut

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Ohjaus: Steven Spielberg
Pääosissa: Harrison Ford, Shia LaBeouf, Cate Blanchett, Karen Allen, Ray Winstone, John Hurt ja Jim Broadbent
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Seikkailu
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 124 min
Arvosana: :D


Neljännen Indyn tarina pähkinänkuoressa:
-Indy saa tälläkertaa vastaansa pahat neukkusotilaat, joita johtaa häijy nainen nimeltään Irina Spalko (Blanchett), jotka ovat muinaisen kristallikallon perässä. -Kallon kun palauttaa alkuperäiselle paikalleen -kallon palauttaja omaa sen ihmeelliset voimat. -Seikkailussa mukana Mutt (LaBeouf) niminen sälli ja Kadonneen aarteen metsästäjissä nähty Marion Ravenwood (Allen). -Ja lisä paljastukset voivatkin vahingossa spoilata leffan niiltä, jotka eivät vielä ole leffaa nähneet, joten eiku arvosteluihin.

Neljäs Indiana Jones -The Kingdom of the Crystal Skull on alkutekstejään myöten -peräti Paramount logoa myöten uskollinen vanhoille Indy-leffoille. -Sama meininki jatkuu, paitsi hienoimmilla tehosteilla. -Se tekeekin tästä leffasta sanoisinko vaikkapa TOD LOiSTavan. -Sama meininki, uusilla tehosteilla. Aivan upeaa. -Kerrassaan onnistunut jatko-osa joka ehdottomasti ansaitsee (:D) hymiön. -Ehdottomasti DVD kokoelmiin. -Varsinkin nyt kun..., -no, säästetään seuraavaan blogaukseen.






Indiana Jones special

Tänään on luvassa varsinainen Indiana Jones speciaali -ensinnäkin leffan arvostelut tulossa tänään kun tuli käytyä se katsomassa, ja Anttilasta tuli "saatua" mukaan Indy-trilogia, jotka esitellään arvosteluiden jälkeen kaikki yhdessä blogauksessa tosin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...