maanantai 4. kesäkuuta 2007

Travolta jatkaa pahisteluaan VHS leffassa...

...The Punisher. Tätä leffaa muistan, että etsin ihan kuumeisesti sitä kaikkialta VHS leffana ja sitten olin ihan innoissani kun löysin sen vihdoinkin Stockmannista. Mutta sitten kun katsoin sen Tontsan ja Matskun kanssa, jouduimme pettymään. Leffa ei ollut yhtään niin hyvä mitä odotti. Tai Matskulla ja Tontsalla tais jo olla pienet ennakkoluulot leffaan, mutta meitsi odotti jotain megaluokan actionia, varsinkin kun ikäraja oli K-18 -oli odotukset korkealla. Oli siinä kuitenkin sitten lopussa aika upeat rymistelyt, jotka sitten pelasti hitusen leffan laatua, mutta vain hitusen. Nyt sitten on aika katsoa oliko se niin tylsä mitä muisteli.

Hietsussa tosiaan oltiin

Aurinkoa tosiaan piti mennä ottamaan, mutta oli jo kerenny tulla jo hieman viileämmät ilmat -pientä tuulta oli ja silleen. Ja vedessäkkään ei oikein viihtyny ku oli niin vähän lössiä uimassa -rannalla ylipäänsä oli aika vähän ihmisiä. Hieman tylsäksi jäi reissu vaikka oltiinkin hyvässä seurassa. Kyllä odotan enemmän isolla poppoolla piknikkiä Suomenlinnassa. Mutta silleen oli kiva reissu, että ylipäänsä pyydettiin mukaan. Aina on kiva lähteä kaverien kanssa ulos.

Olisi kyllä kamera tänään pitänyt olla

Pitäisi varmaan kuljettaa kameraa ihan varmuuden vuoksi aina mukana. Tänäänkin oli kaupungilla joskus keskipäivällä Senaatintorilla joku armeijatapahtuma. Eka marssi hirvee määrä solttuja siitä tuomiokirkon edestä, sitten tuli maihinnousuautoja ja panssarivaunuja -meni vaan siitä ohi. Kyllä harmitti etten älynnyt ottaa kameraa mukaan. Tosin en edes tiennyt, että oli joku sellanen happeninki kaupungissa. Mutta pääasia että tuli edes nähtyä hienot panssarivaunut ja soltut.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...