maanantai 28. helmikuuta 2011

DVD uutuus: The Beast -Peto

The Beast -Peto

Lisäksi Anttilasta lähti tämä ennenäkemätön -ja totta puhuen muutenkin aivan tuntematon jännityselokuva -The Beast -Peto. -Leffalla on kaksi innoittajaa mitkä vaikuttivat ostopäätökseen; -1. -Pääosassa on CSI tähti William Petersen -ja 2. -Halpa hinta (5,99).. -Toivottavasti leffa ei petä sillä kestoa sillä on tasan 3 tuntia.

DVD uutuus: Mitäs me spartalaiset

Mitäs me spartalaiset

Kolmas leffa kyseisestä laaristä on aika tosin kehnoksi osoittautunut parodialeffa -Mitäs me spartalaiset. -MatoApina leffailtaan kuitenkin varsin sopiva elokuva. -Meillä on aina ollut tapana katsoa yksi varma laatuleffa -ja yksi surkuleffa. -Tässä surkuleffassa tehdään parodiaa monesta laatuleffasta.

DVD uutuus: Stuck on You

Stuck on You

Samaisesta hyllyköstä lähti myös toinen Farellyn veljesten ohjaama hupailukomedia -Stuck on You -joka puolestaan löytyy myös VHS kokoelmista. -Eipä taida muuten puuttua enää kuin kaksi leffaa niin sitten on ohjaaja veljesten kaikki leffat kokoelmissa. -Keilailuleffa -King Pin -ja Baseball leffa -Fever Pitch -vielä puuttuvat kokoelmista. -Sittenhän on vielä tulossa veljesten uusin leffa -Hall Pass..., mutta siihen on vielä aikaa.

DVD uutuus: Hal ja iso rakkaus

Hal ja iso rakkaus

Anttilan kolme leffaa kympillä laarista lähti mukaan tämä Farellyn veljesten ohjaama hupailuelokuva. -Telkkarista pari kertaa tullut katsottua tämä komedia..., mutta ensi kertaa omistuksessa. -VHS versiona ei löydy.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli poikettua ja sieltäpä lähti monenmoista kivaa taas mukaan. -Eipä kait sitten muuta kuin erikseen vain kutakin esittelemään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...