lauantai 23. helmikuuta 2008

G.I. Jane voisi olla hyvä leffa pizzan kaa

Sielä se omatekoinen pizza uunissa valmistuu. Voisikin pizzaa popsiessa katsoa Ridley Scottin armeijaleffan G.I. Janen. Onkohan leffa yhtään niin kova kuin tänään näkemäni Rambo-leffa? Ikäsuosituksesta (K-15) päätellen -pelkkä likkojen leffa varmaan. Se jää nähtäväksi.

Kuvakisan pizza-aiheesta tulikin mieleen...

Tossa kun äänestin kuvakisan hienoja pizza-aiheisia kuvia, niin tuli yhtäkkiä mieleen, että tänäänhän vois ite leipoa oman pizzan. Nyt tosin venähti aika myöhäiseksi, kun taikinassakin kestää aikansa, mutta nythän on vasta lauantai, eikä mikään kiire mennä vielä nukkumaan. -Eli ei muuta kuin pizzanteko hommiin.

Rambo arvostelut

Rambo

Ohjaus: Sylvester Stallone
Pääosissa: Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden, Graham McTravish ja Reynaldo Gallegos
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-18
Kesto: 91 min
Arvosana: :D


John Rambo (Stallone) on vetäytynyt Thaimaan viidakoihin pyydystämään käärmeitä ja elämään rauhallista elämää. Rambon apua kuitenkin tarvitaan, kun joukko pelastusarmeijan työntekijöitä pyytää häneltä venekyydin Burmaan pelastamaan kylän ihmiset ennen kuin heidät teurastetaan kaikki. -Rambo ei aluksi suostu mukaan retkelle, mutta taipuu pian. -Reissusta tulee kuitenkin kaikkea muuta kuin pelastusreissu ja pian ovat itse pelastajat pelastattevia. -Hallitus lähettää tiimin koulutettuja palkkasotureita pelastustoimiin ja Rambo lyöttäytyy mukaan järeämmillä aseilla.

TOD LOiSTavaa mäiskettä. Ei hetkeäkään levähdystaukoa. -No ei sentäs. Saa siinä välillä rentoutua. -Mutta loppua myöten leffa on pelkkää ryskettä ja räiskettä, että aikoihin nähty. -Stallone tekee vahvan paluun toimintaleffojen pariin. Viimeinen kunnon actionrymistely taisi olla vuoden '95 Judge Dredd. -Ja "kunnon" actionryskeellä tarkoitin isoja räjähdyksiä ja ammuskelua. -Ja sitä kyllä tässä leffassa riitti. -TOD ansaitsee (:D) hymiön. -Siis mikäli haluaa vain kunnon paukkeen puolesta mennä katsomaan leffan. -Kyllä suosittelen.

National Treasure: Book of Secrets arvostelut

National Treasure: Book of Secrets

Ohjaus: Jon Turtletaub
Pääosissa: Nicolas Cage, Jon Voight, Diane Kruger, Ed Harris, Harvey Keitel, Justin Bartha, Helen Mirren ja Bruce Greenwood
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 124 min
Arvosana: =)


Seikkailija Ben Gates (Cage) saa isänsä (Voight) kanssa kuulla tyrmistyttävän uutisen, että heidän esi-isänsä olisivät muka olleet mukana Abrhaham Lincolnin salamurhassa. -Puhdistaakseen sukunsa maineen Ben kääntyy vanhojen tuttujensa -Riley Poolen (Bartha) ja Abigail Chasen puoleen. -Kannoillaan heillä on ilkeä Mitch Wilkinson (Harris), joka toi heille tietoisuuteen Gatesin suvun salaisuuden. -Kyseessä ei ole nimittäin ainoastaan suvun maineen puhdistus, vaan aarrejahti -ja aarteesta ovat kiinnostuneet niin Gates kuin Wilkinson. -Vihjeitä seuraten Gates lähestyy yhä enemmän äärretta, mutta vihjeitä tulkitakseen hän tarvitsee apua äidiltään (Mirren) ja saadakseen viimeisen vihjeen, hänen on päästävä lukemaan presidenttien salaista kirjaa -ja täten hän joutuu kidnappaamaan itsensä Yhdysvaltain presidentin (Greenwood). -Hurja seikkailu voi alkaa.

National Treasure: Book of Secrets jatkaa mainiosti samalla meiningillä kuin ekassa elokuvassa, vielä jopa paljon hauskempana paikoittain. -Leffa kuitenkin ansaitsee vain (=)) hymiön eikä (:D)), sillä paikoin se oli vähän pitkästyttäväkin. -Mutta ehdottomasti DVD:lle ykkösen kanssa samaan aikaan. Ei TOD sovi puuttua kokoelmista. Suosittelen lämpimästi.

DVD uutuus: 1408

Anttilasta tuli eilen poimittua mukaan TOD LOiSTava kauhujännäri -Stephen Kingin novelliin perustuva -1408 -pääosissa mainiot John Cusack ja Samuel L. Jackson. -Leffa on kahden levyn julkaisu -ykköslevyllä on leffan teatteriversio ja kakkoslevyllä on Director's Cut versio. Eilen tuli katsottua se Director's Cut versio ja siinä John Cusackin hahmo kuoli, kun taas leffateatteriversiossa se jäi henkiin. -Hups, nyt taisin spoilata, mutta samapa tuo.

Leffa-arvosteluja peräti kaksi tulossa

Joops. -Kohta pukkaa tulemaan peräti kahta leffa-arvostelua, kun tänään tuli käytyä leffassa ja tiistaina myös, mutta arvosteluja en vielä ole kerennyt. -Ennen niitä kuitenkin päivän muut blogaukset, eli ne perinteiset -päivän kuvat ynnä muut.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...