keskiviikko 7. marraskuuta 2007

Osaan ottoni Jokelan uhrien omaisille


Haluan vielä itse toivottaa osaan ottoni kaikille Jokelan uhrien omaisille.
...

Syvimmät osaan ottoni :saint:.

Lisäksi tuli hankittua...

...Pathfinder niminen toimintaseikkailu, missä pääosassa mm. elokuvista Bourne Supremacy ja Doom tuttu Karl Urban. Muutaman kerran trailerin olen nähnyt ja ihan viihdyttävältä toimintafilkaltahan se näytti. -Miekanheiluttelua Conan Barbaari tyyliin. -Taitaakin ansaitta paikkansa seikkailuhyllyssä itsensa mahti miekanheilutteluleffan Conan the Barbarian vieressä. -Molemmat kun ovat vielä Foxin leffoja.

The Number 23 tuli hankittua

No tulihan se nyt sitten vihdoinkin hankittua kokoelmiin -Carreyn eka kunnon jännityselokuva -The Number 23. Ihme, etten vanhana Carrey fanina ole tota jo heti tullessaan myyntiin ostanut. Ensi kerralla en aikaile, kun seuraava Carrey uutuusleffa tulee myyntiin. -Se on sitten heti saatava. -No, kattoo sit ku tulee. Nyt ei ole edes teattereihin ilmaantunut mieheltä mitään uutta. Turha siis nyt jo alkaa uhoamaan, että seuraava leffa pitää ostaa heti myyntiin tultuaan. -Joops.

2 kpl, 20 euroa Filmtownista


Tuli pitkän työharjoittelupäivän päätteeksi poikettua Sörnäisten kautta kotiin ja sielä Filmtownissa, mistä löysin kaksi leffaa 20 eurolla. -Leffat esittelen erikseen seuraavaksi -molemmat erikseen. Piti nyt vain laittaa tällänen väliblogaus hienon kuvan kera. -Joops.
...

Filmtown (2 kpl, 20€) -kuva

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...