maanantai 24. marraskuuta 2008

King Kong Lives ihan jees

Tuli tuossa juuri katsottua eilen ostamani King Kong Lives leffa eikä se ollut yhtään niin huono mitä luulin sen olevan. Hienoja trikkikuvia ja tehosteita ja ihan kelpo stoorikin. -Tarina tosiaan jatkuu siitä mihin -nyt huom., siitä mihin vuoden 1976 King Kong filmatisoinnissa jäätiin, eli leffan takakannen juonisepityksissä oli virhe kun sanottiin King Kongin ammuttavan alas Empire State Buildingista. -Ihan WTC-tornista se kyllä ammuttiin siinä versiossa.
-No, joka tapauksessa leffa jatkuu siitä mihin vuoden '76 leffa loppui, eli Kongin kuolemaan, paitsi ettei se kuollutkaan vaan vaipui koomaan ja tässä jatko-osassa tiedemiehet herättävät Kongin eloon asettamalla tälle mekaanisen sydämen pumppaamaan eloa. -Ja tälläkertaa jättigorilloja onkin kaksi sillä kuvioissa on myös mukana naaraspuolinen Kongi. -Ja arvatkaas tuleeko niille poikanen lopussa? -Joops, mutta tosiaan ihan OK, vaikka esittelyssä oletin sen olevan ihan anuksesta.

DVD uutuus: The Haunted Mansion

The Haunted Mansion

Pieni laajennus Eddie Murphy kokoelmaan tuli kans tehtyä, sillä Anttilasta pamahti AP-leffojen lisäksi myös Eddie Murphyn kummittelukomedia The Haunted Mansion. -Teattereissa kun kävin katsomassa petyin hieman, mutta kun näin uudestaan vuokrattuna joskus niin tykästyin leffaan. -Eipä ollutkaan niin huono mitä muisteli.

DVD uutuudet: American Pie, AP2, AP -The Wedding ja AP Beta House

American Pie
American Pie 2
American Wedding
American Pie -Beta House

Ooh. -Nyt omistan kaikki American Pie elokuvat ykköstä myöten. Anttilasta pamahti mukaan AP2, Wedding ja Beta House ja ykkös AP löytyi eräästä tietämästäni DVD liikkeestä missä olen aikaisemminkin asioinut, mm. The Shadow -Varjo ja Hulk leffat ovat myös sieltä hankittuja.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...