tiistai 26. kesäkuuta 2007

Ocean's Thirteen arvostelut


Ocean's Thirteen

Ohjaus: Steven Sodenberg
Pääosissa: George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Bernie Mac, Ellen Barkin, Al Pacino, Don Cheadle, Casey Affleck, Scott Caan, Carl Reiner, Elliott Could, David Peymer, Wincent Cassell ja Andy Garcia
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Komedia
Ikäsuositus: K-7
Kesto: 122 min


Danny Ocean (Clooney) ja toverinsa palaavat taas ryöstöhommiin, tällä kertaa kohteenaan kieron hotellinomistajan Willie Banksin (Pacino) timanttikaulakorut. Ja tämä kostona siitä, että Bank huijasi Reuben Tishkoffia (Could) petollisesti -tehden hänestä aivan varattoman, jonka seurauksesta hän saa sydänkohtauksen ja joutuu sairaalaan. Reubenin toipuessa sairaalassa muut suunnittelevat kostoreissua. Homma ei ole kuitenkaan mikään helppo nakki ja he joutuvat kääntymään erään vanhan -ei niin mukavan tutun puoleen. Nimittäin vanhan vihollisen -Terry Benedictin (Garcia) puoleen. Yhdessä he sitten lähtevät toteuttamaan suurta timanttikoruryöstöä.
...
Kolmas Oceans elokuva oli kyllä melkoinen yllätys. Että se oli hyvä. Erittäin onnistunut jatko-osa. Sama meininki kuin kahdessa ekassa leffassa jatkuu paljon hauskempana ja vauhdikkaampana. Al Pacino tuo uutta tuiketta loistavaan näyttelijäkaartiin. Mikään ei ole sen mukavampaa katsottavaa kuin leffa, jossa on paljon nimekkäitä näyttelijöitä, ja tässä leffassa niitä kyllä riittää. Kyllä ehdottomasti suosittelen niille, jotka pitivät kahdesta ensimmäisestä leffasta. -Ehdottomasti hankittava DVD:lle kokoelmiin täydentämään loistava trilogia. Melkein kaipaa vielä neljättä osaa.
...

:):):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Batmanin paluuta seuraamaan


Batman putki jatkuu elokuvalla Batman Returns. Edelleenkin on Michael Keaton Batmanina ja Tim Burton ohjaajan pallilla, kuten ensimmäisessä Batman leffassa. -Tällä kertaa pahiksena nähdään mainio Danny De Vito Pingviininä, ja myöskin loistava roolissaan -Michelle Pfeiffer Kissanaisena. Lisäksi leffassa nähdään myös näyttelijä Christopher Walken. Tähtinäyttelijöitä vilisee tässäkin leffassa. Mutta nyt vaan sitä pizzaa uuniin ja leffaa pyörimään.

Pizzaa vaan uuniin

Jeps. Pizzaa vaan uuniin valmistumaan ja sit vaan leffan ääreen, josta on tulossa oma blogauksensa seuraavaksi. Nyt vain pitää keksiä tähän viel jotain tekstiä, että on sitten riittävästi asiaa ja säästyis tämäkin blogaus Snorlaxin kynsiltä.

...

Eiköhän tolla tekstimäärällä pärjätä (tässä blogissa pärjäis vähemmälläkin).

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...