lauantai 31. joulukuuta 2022

Päivän juoma: Husky Stout

Mentiin kaverin kanssa Espoon Urheilupuiston Taukobaariin missä eräs toinen kaveri oli töissä ja otin siellä juomaksi tollasen tumman Husky Stout oluen.
Merkkasin sen myös Untapped sovellukseen ja sain sieltä peräti neljä tarraa. Ensimmäinen on -"Tauko paikalla!" -tarra joka on 4. laatuaan. 
Toinen tarra on -"Style Hunt: IPA - American" -tarra joka olikin ensimmäinen laatuaan.
Kolmas tarra on -"Middle of the Road" -joka on 20. laatuaan. 
Ja sitten on täällä blogissakin jo useamman kerran ollut -"Photogenic Brew" -tarra joka on jo 64. laatuaan. Tähän blogaukseen onkin hyvä jättää tältä vuodelta. Ensi vuonna nähdään.  Hyvää uutta vuotta 2023...!!!

Uusi kännykän taustakuva

Oli aika vaihtaa kännykän taustakuva Jurassic Park teemaisesta Ghostbusters teemaiseen sillä year of Jurassic lähestyy loppuaan ja year of Ghostbusters alkuaan. Kun asetan uutta taustakuvaa niin en halua että mitään rajaantuu pois kuvasta ja tästä täytyy sanoa että istuu kuin hanska. Jos ei tule hienompaa julistetta uudelle Ghostbusters leffalle niin voipi olla että pidän tämän kuvan läpi koko ensi vuoden. On kyllä sen verran tyylikäs.

Uusi IRC-galleria oletuskuva

Vaihdoinpa vähän ajankohtaisempaan kuvaan IRC-galleria oletuskuvani ja nappasimpa tollasen hassutteluselfien suojalasien ja kuulosuojien kanssa. Vaikka en näytä kauheen terävältä kuvassa niin osaan kyllä toimia terävästi rakettien kanssa. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...