keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Angels & Demons arvostelut

Angels & Demons

Ohjaus: Ron Howard
Pääosissa: Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelete Zurer, Stellan Skarsgård, Nikolaj Lie Kaas ja Armin Mueller-Stahl
Tuotanovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Trilleri
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 138 min
Arvosana:
:)

Paavi on kuollut ja Vatikaanissa valmistaudutaan uuden paavin valitsemiseen. -Mutta uudet paaviehdokkaat alkavatkin kuolla yksitellen -joku murhaa heitä. Murhaaja jättää ruumiisiin polttomerkkejä joita tulkitsemaan pyydetään Robert Langdonia (Hanks). Murhien taustalla piilee paljon isompi uhka, jota Langdon yhdessä tutkia Vittoria Vetran kanssa lähtee tutkimaan. Piinaava jännitys voi alkaa.


Tom Hanks (kuvassa) palaa Robert Langdonin rooliin tässä Ron Howardin ohjaamassa Da Vinci koodin jännittävässä jatko-osassa. -Välillä tuli kyllä nukahdeltua, mutta se johtui siitä että takana oli pitkä koulupäivä jonka jälkeen en kerennyt kipaisemaan kotona ennen leffaa. -Mutta oli se välillä vähän pitkästyttäväkin -siksi vain (:)) hymiö. Mutta jännitystä riitti ja toimintaakin oli riittävästi pitämään mielenkiinnon yllä, joten ei kuitenkaan huono ollut. -Ehdottomasti DVD:lle Da Vinci koodin seuraksi.

Leffaan tänään: Angels & Demons

Illan CSI:n syrjäyttäjä on tänään Da Vinci koodi jatko-osa Angels & Demons, jonka menen katsomaan illalla MatoApinan Matskun kanssa. -Leffa tosin alkaa sopivaan aikaan, että saattaa loppua ennen yhdeksää, mutta sitten on vielä kotimatkatkin ja muut askareet jotka saattavat pistää tiukoille ehtimisen sarjan katsomisen suhteen. -Kattoo sit miten käy.

C.S.I.: New York

Häät ja hautajaiset. Hääilo muuttuu murheeksi kun sulhanen löytyy kuolleena häälahjasta. Stella löytää autostaan palapelin osia, jotka vihjaavat murhaan. Mac lähteeChicagoon selvittämään elämänsä hämärintä arvoitusta.
...

Näitä on nyt viime aikoina ruvennut jäämään väliin muiden menojen takia aika useaan -tänäänkin jää väliin iltaisen menon takia -siitä sitten erillinen blogaus. Mitä illan jaksoon, ihan jännältä kuulostaa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...