sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Get Smart arvostelut

Get Smart

Ohjaus: Peter Segal
Pääosissa: Steve Carell, Anne Hathaway, Dweyne Johnson, Alan Arkin, David Koechner, Terence Stamp, Terry Crews, James Caan ja Bill Murray
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 110 min
Arvosana: =)

Maxwell Smart (Carell) työskentelee salaisessa järjestössä nimeltä CONTROL analyytikkona ja haaveilee pääsevänsä tylsistä paperihommista kunnon kenttähommiin salaisena agenttina. -Järjestön agentteien alkaessa tippuilla yksi kerrallaan tarvitsee järjestön pomo -The Chief (Arkin) uuden agentin vaaralliseen tehtävään. -Maxwell on tämä uusi agentti -agentti 86. -Hän saa parikseen kauniin agentti 99 (Hathaway) jonka kanssa hän lähtee suorittämään tehtäväänsä Moskovan kaupunkiin, Venäjään. -Ja törttöilyltä ei säästytä.

Get Smart perustuu '60-luvun samannimiseen komediasarjaan. Koomikko Steve Carell on hauskimmillaan agentti 86 Maxwell Smartin roolissa. Dweyne "The Rock" Johnson on aina yhtä cool agentti 23 roolissa ja Oscar-voittaja Alan Arkinilla on omat hauskat hetkensä tässä hillitömässä toimintakomediassa. -Hauskan sivuroolin agentti 13 tekee Ghostbusters-leffoista parhaiten Peter Venkmanina tunnettu Bill Murray. -Leffa saa (=)) hymiön koska ei ollut niin hauska mitä lupailtiin -että saa oikein repeillä. -Mutta hyvä se kuitenkin oli ja kyllä sai paikoin nauraakkin, jos ei nyt ihan kuitenkaan repeillä. -Ehdottomasti DVD:lle ja yhdessä Get Smart's Bruce and Lloyd Out of Control leffan kanssa.

Uusi galleriakuva lisätty <3

Taas uus Nyckki kuva tuli pistettyä galleriaan -toi missä Matsku ja minä poseerataan niiden katukaupiskelijoiden kaa gangstastyle B).. -Ahh, oli kyllä TOD LOiSTava matka -heti tahtoo uudestaan :'( <--(ikävä).

Get Smart päivä koitti sit VIHDOINKIN...

No nyt kelpaa Steve Carellin hymyillä sillä tänään sen käyn VIHDOINKIN katsomassa -kohta ollen jo pieni kiirus lähteä -Tai siis valmistautua -suihkuun jne..Aika kuitenkin rientää nopeaan. -Leffa alkaa klo 15:00 ja kello lähestyy jo kovaa vauhtia kahta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...