lauantai 3. maaliskuuta 2007

LUXiin oltais menossa


Taas olen menossa kavereiden kanssa baarittamaan. -Tällä kertaa yritämme päästä Kampin Luxiin mihin on ikäräjä K-24, eli epäilen että meidät käännytetään ovella. -Mutta aina voi mennä kokeilemaan. -Sinne pitää kuulemma pukeutua tyylikkäästi muuten ei ole tulemista. No eiköhän multä tyylikkäitä pukuja loydy B). -Mutta luulen että joudutaan tyytymään Onnelaan.

16 Blocks katselu alkakoot


Tätä ei edes harkittu eilen katsoa vaikka tämänkin olin ottanut sitä varten mukaan Tontsalle yhtenä vaihtoehtona. -No katson sen sit nyt ittekseni.

...

16 Blocks

Leipiintynyt newyorkilaispoliisi Jack Mosley (Bruce Willis) pannaan saattamaan pikkurikollista (Mos Def) oikeustalolle. Rutiininomaisesta 16 korttelin matkasta sukeutuukin kiihkeä kamppailu, kun Jackin kollegat yrittävät estää perillepääsyn. Kaksikko saa taistella henkensä edestä. Kuka on ystävä ja kuka vihollinen?

Lucky Number S7evin katseluun tänään


Piti katsoa tämä jo eilen Tontsan ja Matskun kaa, mutta ei kelvannut. -Pitää kuulemma katsoa tunteella ja keskittyä juoneen mihin eilen ei olisi kyennyt. -No meitsihän katsoo sen tänään vaikka heti nyt kohta, tunteella ja juoneen keskittyen, vaikka teattereissahan tämän kävin jo katsomassa. -Joop. Vois kirjoittaa vielä juonisepityksen DVD:n takakannesta perinteiseen tyyliin.

...

Lucky Number S7evin

Slevin (Josh Hartnett) joutuu vahingossa keskelle New Yorkin pahimpien rikollispomojen Rabbin (Ben Kinsley) ja Bossin (Morgan Freeman) veristä sotaa. Slevinin kannoilla pyörivät lisäksi sinnikäs poliisi Brikowski (Stanley Tucci) ja pahamaineinen tappaja Goodkat (Bruce Willis). Hänen on keksittävä viheliäinen juoni päästäkseen heistä ennen kuin on itse mennyttä.
...

>>>>>>>>>>>Juliste ei puolitettuna<<<<<<<<<<<<<

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...