lauantai 14. lokakuuta 2023

Pistinpä (uudestaan) tilaukseen

Pistinpä sitten uudelleen tilaukseen sen Teenage Mutant Ninja Turtles 3: The Radical Rescue Game Boy pelin. Toivottavasti tälläkertaa löytää perille asti - tähän versioon upposi nimittäin vähän enemmän kuin siihen edelliseen mistä onneksi sain kuitenkin rahat takas kun ei löytänytkään perille asti.

Blu-Ray uutuudet: Infernal Affairs II & III

Infernal Affairs II

Sitten lähti pari Blu-Ray leffaakin mukaan nimittäin pari Kiinalaisleffan jatko-osaa mistä löytyy ykkönen jo entuudestaan DVD:nä.

Infernal Affairs III

Korkkaan nämä jatko-osat varmaan eka erikseen ennen kuin katson sitten kaikki kolme leffaa putkeen. 
 

DVD uutuus: The Crow

The Crow

Tämä oli poimittava kokoelmiin vaikka tämä tuli melko hiljattain katsottua Tontsan kanssa leffaillassa. Mutta sen verran kova leffa kyseessä että onhan se omistettava itekkin. 
 

DVD uutuus: Knock at the Cabin

Knock at the Cabin

Lisäksi Filmihullusta lähti vielä mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty ihan kelpo jännäri. Vaikka olikin ihan kelpo niin ei vielä kiirettä uusintakatselulla.
 

DVD uutuus: No Hard Feelings

No Hard Feelings 

Filmihullusta lähti myös mukaan tämä vielä näkemätön komedia mikä voisikin sitten olla huomisen illan leffa.
 

DVD uutuus: Määränpäänä Graceland

Määränpäänä Graceland

Filmihullusta lähti mukaan tämä kerran aikaisemmin telkkarista joskus vuonna nakki ja kala nähty nähty toimintapläjäys ja tulipa se juuri katsottua uudestaan ja olihan se ihan vauhdikasta mitä muistelinkin sen olevan.
 

Ostosten esikatselu

Tulipa taas käytyä Filmihullussa mistä lähti mukaan ihan kiva pino leffoja. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...