maanantai 12. lokakuuta 2009

DVD uutuus: The Mist

The Mist

Lauantaina tuli tosiaan Gigantista poimittua mukaan Stephen Kingin kirjaan pohjautuva kauhupätkä -The Mist..., joka tuli juuri tuossa Tontsan kaa katsottua. -Ihan jännä pätkä oli. -Leffasta on myös kakkoslevyllä ohjaajan versio esitettynä mustavalkoisena.

Ostosten esikatselu

Viimeisenä HP päivänä..., eli lauantaina -lähti mukaan -tosin Gigantista..., niin mukaan lähti vielä yksi ostos..., joka esitellään tässä heti seuraavaksi.

Leffaan tänään: -G.I. Joe: The Rise of Cobra

Tänään on varsinainen syysloman eka päivä..., jotenka sen kunniaksi voisi tänään mennä leffaan -nyt kun niitä lippuja kerran löytyy. -Kaikkia en tietenkään heti tän vuoden puolella tuhlaa -ensi vuonnakin nimittäin tulee katsottavaa..., mutta tänään nyt ainakin vielä toinen menee käyttöön ja se menee toimintarymistely G.I. Joe -The Rise of Cobraan.
...

EDIT. No just. -G.I. Joe ei menekkään enää ohjelmistossa ja sen oivaltaminen masensi senverran ettei nyt muita vaihtoehtoja jaksa edes vilkaista. -No mutta..., onneksi on läjä päin uusia DVD leffoja..., niin eiköhän niistä joku piristä...? -Hmm..., minkäs niistä katsoisin...?

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...