maanantai 2. lokakuuta 2023

Salatut elämät

Jakso 4469: Ja isän nimi todellakin on...

Salla-hahmo kertoo vihdoinkin isyystestin tuloksen. 

Blu-Ray uutuus: Hard to Kill

Hard to Kill

Mukaan lähti myös yksi Blu-Ray leffa ja se saakin toimia illan leffana tänään. Enpä nähkääs ole vielä nähnyt kyseistä elokuvaa.
 

DVD uutuus: Fast & Furious X

Fast & Furious X 

Ja vielä yksi leffa mistä nyt sitten kasassa koko sarja tämän hankinnan myötä. Maratoni  pääsen tosin vasta tekemään kun olen saanut takaisin lainasta eräältä kaverilta leffasarjan 8. osan. 
 

DVD uutuus: Insidious: The Red Door

Insidious: The Red Door 

No nyt löytyy sitten nämäkin kaikki kokoelmista ja pääsee tästäkin tekemään maratonin. Toki korkkaa eka tän viimeisimmän.
 

DVD uutuus: Transformers: Rise of the Beasts

Transformers: Rise of the Beasts 

Noniin - nyt sitten löytyy kaikki Transformers elokuvat ja joku kerta pitää tehdä sitten kunnon Transformers maratoni. Mutta eka korkkaan tämän uusimman erikseen ja se tulee varmaan tehtyä ylihuomenna keskiviikkona. 
 

DVD uutuus: The Horse Whisperer

The Horse Whisperer

Filmihullusta lähti mukaan tämä Robert Redfordin tähdittämä draamaelokuva. Säästän draamaelokuvat viimeiseksi katselu listalla varsinkin jos mukaan on lähtenyt myös toimintaa ja nytkin lähti.
 

Ostosten esikatselu

Tulipa käytyä jälleen Filmihullussa mistä lähti taas ihan kiva setti mukaan. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Game Boy pelit: Mario Golf

Tuli poikettua Kampin ostarin Konsolinet kaupassa mistä lähti mukaan tollanen peli: Mario Golf. Kiva lisäys pelikokoelmiin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...