sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joululahja, Nro 9 -Finnkinon Joululahjaliput (11 kpl)

Vanhemmilta -ja sukulaisilta tuli saatua Finnkinon sarjalippuja ja niitä kertyi yhteensä 11 kpl. -Tai periaatteessa 12 ellen olisi hävinnyt siskolle vedossa yhden lipun. -Lyötiin vetoa etten pystyisi olla sotkematta valkoista paitaani joulupöydässä -ja hävisin vedon.

Joululahja, Nro 8 -Eva Solo Teepallo

Vanhemmilta taas lahjoja. -Tollanen hieno teepallo. -Napsautetaan alas toi lusikka -joka muistuttaa sienen hattua -ja siihen otetaan teen purua -ja sitten laitetaan vain takas tohon varteen -ja kuumaan veteen vaan. -Kätevä. -Pitää joskus testata.

Joululahja, Nro 7 -Koti Pirkkolassa

Lisää vaan lahjoja vanhemmilta. -Pirkkolan historiaa käsittelevan kirjan jonka sivuille itekin olen päässyt. -Valitettavasti en saanut otettua riittävän hyvää kuvaa siitä sivusta jolla esiinnyn.

Joululahja, Nro 6 -Japanilainen yleisveitsi

Pikkusiskolta sain lahjaksi tollasen makeen japanilaisen yleisveitsen. -Tosin sellainen löytyy jo..., mutta useampi -sen parempi.

Joululahja, Nro 5 -Fazerina

 Lisää karkkia vanhempien lahjana. -Fazerina suklaarasia. -Sen ehdinkin jo korkata kattoessani leffaa aattoiltana.

Joululahja, Nro 4 -After Eight

Toisena lahjana vanhemmilta sain rasian After Eight suklaita. -Kuinkahan nopeasti nekin huitasen helttaani...?

Joululahja, Nro 3 -The Messenger

The Messenger

Toinen kummitädiltä -ja sen perheeltä saamani leffa oli sentään ei kokoelmista löytyvä -nimittäin sotadraama -The Messenger -jossa ei tosin ollut sotimista juuri lainkaan. -Mutta ihan OK leffa kuitenkin oli. -Tuli katsottua se illempana aatto päivänä.

Joululahja, Nro 2 -The Kingdom

The Kingdom

Kummitädiltä ja tämän perheeltä sain joululahjaksi tämän jo kyllä kokoelmistani löytyvän leffan. -Vaihtaa en voi -kun ei ole kuittia..., mutta eteen päin voin ilomielin lahjoittaa. -Siinä on jopa vielä se muovikalvo avaamatta -joten se on täysin koskematon.

Joululahja, Nro 1 -Samsung Galaxy S Plus kännykkä

Vanhemmilta sain lahjaksi uuden kosketusnäyttö kännykän jonka nimi onkin jo luettavissa otsikossa. -Vihdoinkin pääsen pelaamaan omalla kännykällä Angry Birdsiä. -Ei tarvitse enää mennä keskustan Elisa Studioon pelailemaan.

Joululahjojen esikatselu

Joululahjoja tuli saatua taas paljon monenlaista kivaa -ja pitemmittä pölinöitä -ei muuta kuin esittelemään lahjat. -Yhden lahjoista joudun tosin esittelemään tässä sillä siitä ei löytynyt Googlettamalla kuva. -Sain nimittäin vanhemmilta tollasen veitsisetin -joka näkyy kuvassa keskellä. -Veitset -ja paketti on 80-luvulta -ja se on ollut avaamattomana isällä tähän päivään asti.

Uusi Joulu galleria oletuskuva -ja Facebook profiili

Vanhempien luona kun tuli vietettyä Joulu niin tulipa räpsäistyä tollanen poseerauskuva olohuoneen nojatuolissa. -Ja ihan vain sen takia että sain sitten pistettyä kuvan uudeksi galleria oletus -ja Facebook profiilikuvaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...