maanantai 16. toukokuuta 2011

DVD uutuus: Blade Runner

Blade Runner

Anttilasta rysähti myös hieman parempi sci-fileffa -nimittäin sci-fiklassikko Blade Runner. -Tämä klassikko löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Tämänkin näkemisestä on siis jo jonkin aikaa -kerran viimeksi tuli katsottua se VHS:ltä joskus silloin kun ne vielä oli käytössäni.

DVD uutuus: Skyline

Skyline

Illan leffaksi tänään tuli poimittua sci-fi jännäri -Skyline. -Tätä en koskaan kerinnyt käydä kattomassa teattereissa..., mutta täähän ei ollut saanut mitään järin hyvää vastaanottoa muutenkaan. -Tänään sitten nähdään onko se niin huono mitä arvostelijat antoi ymmärtää.

DVD uutuus: The Last Boy Scout

The Last Boy Scout

Viimeksi telkkarista tuli nähtyä tämä leffa joskus '90-luvun puolella -joten viime näkemisestä onkin ihan kiitettävän paljon aikaa. -Olikin täten ihan kiva löytö Anttilasta kokoelmiin. -Muistan leffasta ainoastaan että toiminta taisi olla aika makeeta katseltavaa. -Niin silloin. -Toivottavasti toiminta on yhtä hienoa nyt uudelleen katsottuna.

Ostosten esikatselu

Pyörähdimpä keskustassa kattomassa josko sielä olisi ollut mm-kisavoitto juhlioita ja kyllähän sielä niitä muutamisen oli. -Kauppatorilla jaettiin tollasia Ilta-Sanomat -"kiitos, leijonat!" -lööppejä -joten tuli otettua sellainen mukaan. -Tulipa poikettua myösAnttilassa ja sieltäkin tuli poimittua jotain mukaan. -Mutta esitelläänpä ne erikseen.

Uusi IRC-galleria oletus / Facebook profiilikuva

Suomen upean voiton kunniaksi vaihdoin Facebook profiilikuvaksi -ja IRC-galleria oletuskuvaksi tollasen Suomenlippu posetus kuvan. -Siis kerrassaan Fantastisen upeaa -SUOMI ON 2011 MAAILMANMESTARI....!!!!1111

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...