maanantai 15. elokuuta 2011

DVD uutuudet: The Marine 1-ja 2

 The Marine

Kaksi leffaa kympillä laarista lähti vielä tämä toinen varsin laadukas toimintapätkä -myöskin John Cenan tähdittämä -The Marine. -Tätä -ja edellä esiteltyä toista John Cena leffaa 12 Rounds -olen kyllä aikaisemminkin harkinnut ostaa..., mutta jotenkin sain vasta nyt aikaiseksi. -Nyt löytyi intoa enemmän kuin aikaisemmilla kerroilla.
 
The Marine 2

Tämä jatko-osa lähti taasen sen takia että saisin pyörristettyä ostosten yhteishinnan tasaan 20 euroon. -Kaksi leffaa kympillä -ja tämä lähti vielä hintaan 9,95. -Se olikin ainoa syy tämän lähtöön mukaan matkaan. -Aivan ekana esitelty leffa lähti sitten myöhemmin mukaan. -Palasin Anttilaan ostamaan vielä sen illan leffaksi pizzaa varten. -Aluksi ostin näet vain ne kaksi leffaa kympillä leffat -ja tämän..., mutta Anttilan ulkopuolella juolahti mieleen että tarvitaan hieman laadukkaampi leffa pizzaa varten.

DVD uutuus: 12 Rounds

12 Rounds

Tämä myös viimeksi teattereissa nähty toimintarymistely oli nyt sitten hankittava kokoelmiin -kerran sattui löytymään kaksi leffaa kympillä laarista. -Mikään huippu hyvä leffa ei nimittäin ole kyseessä. -Ei kyllä parhaita Renny Harlinin leffoja. -Vaikka kyllä sentään huonoimmaksi leimatun Kurkunleikkaajien saaren päihittää.

DVD uutuus: I Am Number Four

I Am Number Four

Anttilasta lähti tämä viimeksi teattereissa nähty -varsin hyväksi osoittautunut sci-fi toimintarymistely. -Tämä onkin sopiva leffa illan leffaksi omatekoisen pizzan kanssa.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli pyrähdettyä ja mukaan lähti tollanen pino -jota lähden sitten tässä esittelemään jokaisen erikseen omissa blogauksissaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...