maanantai 24. joulukuuta 2007

Covenantin Nexus polaris proidilta


Proidilta sain lahjaksi Norjalaisen hevibändin -Covenantin levyn. Ylihuomenna voisin sit esitellä loput lahjat -huomenna on hieman hankala -lisää sukulointia ja kurjaakin kurjempi perinneretki.
...

EDIT. On muuten ihan v|tun kova levy B). Voisinkin pistää seuraavaksi -totta kai pitää nyt erillisenä blogauksena -pistää "music and lyrics" -levyn ykköskappaleen.

MAD #485

Taas jäi edellinen numero ostamatta, mutta syystäkin -aivan kauhea pettymys oli, kun selasin sitä Akateemisessa kirjakaupassa. Ei niinku mitään hauskaa koko lehdessä. -Toivottavasti tämä uusi numero olisi sentään vähän parempi. Ainakin kansikuva on hauska. -Mutta tietoakaan mistään leffaparodioista.

C.S.I. Season 5 lahjaksi

C.S.I.:n viides kausi on vihdoinkin kokoelmissani -kiitos siitä vielä kerran Matskulle ja Tontsalle. -Tosiaan -tuli avattua hieman ennen aikojaan :ashamed:, mutta sille oli tosiaan hyvä selitys. Siitä on ainakin ollut suurta iloa -olen jo katsonut neljä levyä kuudesta. -Kohta pitää jo melkein mennä ostamaan kuudes kausi.

I have a Confession to make


Minulla on pientä tunnustettavaa. -Sinä päivänä, kun tapasimme Itäkeskuksen aukiolla ja annoitte joululahjani -jouduin avaamaan sen saman tien. No siihen on syynsäkkin, sillä olimme pakanneet paketin samaan kassiin olueiden kanssa ja tietysti kassin piti tippua ja kaljoapullojen mentävä rikki kastaen hienon pakettine biseen. -Täten en raaskinut pitää oluen kastamaa pakettia vaan repäisin sen auki heti metroasemalla. -Mutta kiitos hienosta lahjasta, jonka esittelenkin sitten seuraavaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...