torstai 14. huhtikuuta 2011

DVD uutuus: Liisa ihmemaassa

Liisa ihmemaassa

Lisäksi lähti vielä mukaan fantasialeffahyllyyn lisää laajennosta -nimittäin Tim Burtonin ohjaama -ja Johnny Deppin tähdittämä -Liisa ihmemaassa seikkailu -joka tuli viimeksi nähtyä teattereissa.

DVD uutuus: Chinatown

Chinatown

Anttilasta lähti mukaan myös klassikkoleffaa -ja vieläpä näkemätön sellainen. -Nimittäin Jack Nicholsonin tähdittämä rikosleffa -Chinatown. -Tai ehkä jotain pätkiä olen saattanut joskus nähdä..., mutta siitäkin on sen verran aikaa että muisti on täysin tyhjä elokuvan tapahtumista --joten yhtä hyvin voin sanoa näkemättömäksi.

DVD uutuus: Smokkimies

Smokkimies

Jackie Chan kokoelma laajeni yhdellä kun mukaan lähti kung fu sankarin tähdittämä hupaisa agenttikomedia -Smokkimies -toisessa pääosassa mm. -Tiedän mitä teit viime kesänä leffoista tuttu Jennifer Love Hewitt. -Tämä mainio toimintakomedia löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista.

DVD uutuus: Megamind (erikoistupla dvd)

Megamind

Anttilasta lähti tämä hyvin houkutteleva julkaisu animaatioleffasta -Megamind -mukana 15min lyhytelokuva Megamind ja kohtalokas nappula. -Sinne rysähti animaatioleffahyllyyn -tosin ilman sitä hienoa pahvikoteloa. Se päätyi koristeeksi kirjahyllyn päälle.

Ostosten esikatselu

Isosta Anttila kassista on varmaan helppo arvata missä sitä tuli taas vierailtua. -Ja mukaanhan lähti taas monen moista kivaa. -Ei muuta kuin esittelemään nämä kivat ostokset.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...