lauantai 5. joulukuuta 2009

DVD uutuus: Hairspray

Hairspray

Viimeinen musikaalihankinta on kerran teattereissa nähty mainio -Hairspray musikaali..., jonka vartavasten halusin nähdä vain John Travoltan takia -hän kun näyttelee leffassa pulskaa naista. -Ja kyllä ihan yllätys hyvä kyllä leffa -paljon hyviä näyttelijöitä ainakin.

DVD uutuus: Moulin Rouge!

Moulin Rouge!

Kokoelmiin tuli myös yksi näkemätön musikaali -nimittäin Romeo + Julia elokuvan ohjaajan pordellimusikaali -Moulin Rouge! -Kerran löytyi iso pino musikaaleja -ja vielä sopivaan ostohintaan..., 5,95 -niin tottahan toki oli poimittava kokoelmiin.

DVD uutuus: Chicago

Chicago

Musikaaleja tuli tosiaan osteltua oikein olan takaa -tämäkin upea musikaali missä paljon nimekkäitä tähtiä..., mm. Richard Gere, osastaan Oscarin tempaissut Catherine Zeta Jones ja Renée Zellweger --kerrassaan mainio -Chicago..., joka löytyy myös jo entuudestaan VHS kokoelmista.

DVD uutuus: Oopperan kummitus

Oopperan kummitus

Anttilasta lähti myös mukaan hieman musikaaleja..., mm. tämä kerran leffateattereissa -ja New Yorkissa -Broadwaylla teatteriesityksenäkin nähty mainio musikaali -Oopperan kummitus. -Hyllytila on päässyt hieman loppumaan..., mutta kyllä musikaalihylly on vaikka väkisten raivattava. -Nyt pamahti kerralla sellainen määrä -että kyllä olisi oman hyllyn paikka ihan paikallaan.

DVD uutuus: Tulivuori

Tulivuori

Anttilasta lähti mukaan TOD LOiSTava katastrofileffa -jopa ihan klassikko -Volcano -Tulivuori..., joka löytyy myös jo entuudestaan VHS kokoelmista. -Kyllä oli ensinäkemällä helvetin hyvä leffa -ja kyllä edelleenkin erittäin hyvä toimintaelokuva.

Ostosten esikatselu

Jälleenkö tuli osteltua...?? -No kyllä vain -kyllä vain -KYLLÄ VAIN...!!!!!!!!!!111111111 --On näihin ostosten esikatselu blogauksiin kyllä välillä tosi vaikea keksiä tekstiä -ku ei noista tuotteista vielä tässä voi sanoa -tai voi..., mutta olen päättänyt nyt vaan niin että tässä vaan höpistään jotain -ja tuotteet sitten esitellään erikseen omissa blogauksissaan. -Hjoops...!!!

The Simpsons Beer Set <333

Citymarketista lähti mukaan tollanen TOD LOiSTavuus..., nimittäin The Simpsons Beer Set -jossa mukana kaksi isoa tuoppia ja...

... -puhuva pullonavaaja. -Kun avaa pulloa kuuluu Homerin ääni ja pullonavaus -ja tuopintäyttö ääni. -Ja sitten vähän lisää Homeria. -Hemmetin makee ostos -ja hyvin pystyi sijoittamaan siihen 39,90.

DVD uutuus: Antz -Muurahaizet

Antz -Muurahaizet

Citymarketista lähti Ice Agen lisäksi eräs toinen mainio tietokoneanimaatioleffa -nimittäin vuonna 1998 ilmestynyt TOD LOiSTava muurahaisseikkailu -Antz -Muurahaizet. -Itseasiassa -tämän leffan innoitamana päätin myös ostaa sen Ice Age 3:sen -sillä tämä lähti niin halvalla kuin 5,95..., niin sen rinnalla oli sitten hankittava myös se Ice Age 3.

DVD uutuus: Harry Potter ja puoliverinen prinssi

Harry Potter ja puoliverinen prinssi

No eipä kauaan nokka tuhissut kun tämäkin pamahti kokoelmiin -kuudes Harry Potter -puoliverinen prinssi..., jonka taisin arvosteluissa lytätä..., mutta kuten Feniksin kilta -myös tämä voi parantua toisella katsomalla. -Mutta nyt on tähän asti ilmestyneistä kaikki Harry Potterit -ja ei niitä enää kauheen montaa pitäisi ilmestyä niin sitten on kokoelmissa kaikki.

DVD uutuus: Ice Age 3 -Dawn of the Dinosaurs

Ice Age 3

Tästä ei ole edes pitkä aika kun kävin tämän katsomassa teattereissa -ja nyt jo se sitten koreilee kokoelmissani edeltäjiensä seurassa -upeana 2. levyn julkaisuna -eihän sitä voinut olla ostamatta heti kokoelmiin. -Tämä taasen löytyi muuten Itiksen Citymarketista -sieläkin tuli näet poikettua.

DVD uutuus: Transformers -Revenge of the Fallen

Transformers -Revenge of the Fallen

Gigantista lähti mukaan myös -kiitos halvan hintansa 12,90 -Transformers -Revenge of the Fallen..., joka tuli tuossa eilisen puolella katsottua. -Kyllä taas parani toisella katsomisella -kuten ykkönenkin aikoinaan. -Tosin tuli kyllä paikoin nukahdeltua..., mutta se johtui myöhäisestä aloittamis ajasta. -Mutta sinne meni ykkösen seuraksi toimintaleffahyllyyn.

DVD uutuudet: The Santa Clause 1,2 -ja 3

The Santa Clause

Tim Allenin jouluklassikko -The Santa Clause lähti mukaan Itäkeskuksen Gigantista -ja se on muuten minulle ennennäkemätön leffa -eipä ole tullut nähtyä aikaisemmin. -Kuten myös kaksi jatko-osaa...

The Santa Clause 2

Tätäkään en ole nähnyt..., mutta tuskin ykköseen verrattuna yhtään niin hyvä -saati klassikko. -Ja sitten vielä...

The Santa Clause 3: -The Escape Clause

Jota myöskään en ole nähnyt..., mutta tämä nyt varsinkaan ole mitään ykköseen verrattuna -joten näkemättömyys ei ole niin suuri menetys. -Mutta kiva omistaa nyt sitten kaikki kolme -ja voivathan noi kaksi jatko-osaa ihan hauskoja olla -ei sitä tiedä.

Eilistä juttua

Eilen tuli tosiaan vähän osteltua ja eipä silloin kerinny blogata esiteltäviä -jotenka sitten tänään. -Ihan kaikkia kuvan tuotteita en esittele..., mutta ne esiteltävän arvoiset kyllä -ja ne tuleekin heti seuraavaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...