tiistai 13. heinäkuuta 2010

DVD uutuus: 30 Days of Night

30 Days of Night

Viimeisin ja tuorein ostos on kauhupätkä -30 päivää kaamosta joka lähti Anttilasta huikeaan 3,99 hintaan -siksi sen lähinnä ostinkin. En olisi muuten varmaan edes kiinnittänyt huomiota koko leffaan ellei halpa hinta olisi osunut silmään. -Mutta kyllä se ihan viihdyttäväksi sitten osoittautuikin -paitsi loppuratkaisu vähän lässähti..., mutta ei pahasti.

DVD uutuus: Hair

Hair

Musikaalikokoelmaa tuli laajennettua Hair nimisellä hippimusikaalilla josta en ole aikaisemmin kuullutkaan. -Haluan kuitenkin laajentaa musikaalikokoelmaani ja silloin kaikki mahdolliset ovat tervetulleita -oli niistä kuullut sitten..., no -koskaan.

DVD uutuus: Jeanne d'Arc

Jeanne d'Arc

Anttilasta lähti yksi päivä mukaan myös VHS kokoelmista löytyvä historiallinen toimintaseikkailu -Jeanne d'Arc. -Leffa liittyi seikkailuhyllyyn muiden miekanheiluttelu leffojen pariin. Melkein voisi jo tehdä oman hyllyn kyseisille leffoille. -Tai no -jos ei ihan omaa hyllyä niin ainakin lista kertyneistä leffoista. -En kuitenkaan lupaa mitään.

DVD uutuus: The Taking of Pelham 1 2 3

The Taking of Pelham 1 2 3

Mikkelin reissulta lähti mukaan myös toinen leffa siitä samaisesta kaupasta -nimittäin Tontsan kanssa teattereissa nähty suhtkoht hyväksi osoittautunut -Kaappaus metrossa Pelham 1 2 3. -Alkuperäinen versio olisi kiva löytää sen rinnalle jostain..., mutta en lähde metsästämään -osukoot sattumalta kohdalle.

DVD uutuus:

Land of the Lost

Mikkelissä ollessani en sieläkään malttanut olla ostamatta uusia leffoja kierrellessäni kaupoissa Mikkelin keskustassa. -Mukaan lähti nimittäin Suomalaisesta kirjakaupasta Will Ferrellin tähdittämä seikkailukomedia -Land of the Lost. -Ihan hupaisa pätkä oli -tuli se Tontsan kaa katsottua tuossa yksi päivä.

Loppujen leffojen esittely

Aika esitellä loput DVD uutuudet. -Eipä kait tähän sitten oikein muuta lisättävää -ei muuta kuin esittelemään ne loput.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...