perjantai 7. toukokuuta 2010

TRIPLE EDIT.

Joo -enpä mene enää keskiviikon blogauksiin editoimaan tätä..., mutta taas joudun siirtämään Iron Man 2 arvosteluja tänään mennessä ruoan laiton kanssa niin perhanan myöhään että päästtiin leffaakin katsomaan vasta kolmen tunnin ähellyksen jälkeen -jonka johdosta olen nyt sen verran väsynyt etten jaksa ruveta miettimään nyt mitään arvosteluita enää.

DVD uutuus: Ninja Assassin

Ninja Assassin

Anttilasta lähti illan leffaksi kovalta vaikuttava toimintarymistely -Ninja Assassin. Olen kahdelta eri taholta kuullut juttua että leffa olisi äärimmäisen raaka. -Toivottavasti pitää paikkansa.

Ostosten esikatselu

Tontsan kaa päätettiin perjantain kunniaksi tehdä omatekoisia friteerattuja katkarapuja -joten tuli sitten ostettua tarvikkeet. -Vasemmalla Hakaniemen kiinakaupasta iso pussillinen jättikatkarapuja -ja S-Marketista lehtitaikinalevyjä joihin ravut rullataan -ja friteerausöljyä. -Lisäksi tuli käytyä myös Anttilassa..., mutta sieltä lähtenyt ostos ansaitsee oman blogauksensa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...