keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Sä olet Shakespeare arvostelut

Sä olet Shakespeare

Ohjaus: Matti Mäkelä

Rooleissa: Simo Ahonen, Henna Ikäheimo, Arja Kujanpää, Anssi Kömi, Irene Leppänen,
Linda Lönnberg, Piia Kekäläinen, Markku Saarinen, Reijo Skog, Jorma Tapola, Inka Uusitalo ja Pirjo Uutela
Kesto: 2h

Arvosana:
:)

Pettynyt kirjailija, Wilma Seiskari (Kekäläinen) lähtee kanootilla Saareen hermolomalle. Sesonki on jo ohi, Saarella liikuskelee enää ärtyisä vartija. Pian Wilma alkaa nähdä näkyjä, henkilöitä nimeltä Prospero (Skog), Hamlet (Kömi), Julia (Lönnberg)…

Saari ei olekaan mikä tahansa paikka vaan muinaisten Shakespeare-näyttelijöiden kummitteluareena. Menettääkö Wilma järkensä lopullisesti vai löytääkö hän uuden mission haamujen parista?


Ensimmäinen ja luultavasti ainoa teatterinäytelmä arvostelu jonka kirjoitan. -Mutta sitäkin positiivisemmat -oli nimittäin erittäin viihdyttävä ja mielenkiintoinen tarina. Näyttelijäsuoritukset olivat upeita, etenkin rakkaan ystäväni Irene Leppäsen tulkitsemat kaksoisroolit tekivät vaikutuksen. -Ainoana miinuksena mainittakoon, etten välillä saanut vuorosanoista selvää. -Täten annan vain (:)) -hymiön, mutta muutoin oli kyllä erinomaista näyttelyä eikä kaksi tuntia tuntunut missään. -Olihan siinä toki väliaika, mutta helposti olisi mennyt putkeen -sen verran viihdyttävä kyllä oli. -Kuvassa vasemmalla näyttelijät Henna Ikäheimo (Lady Macbeth/Noita) ja Jorma Tapola (Macbeth).

Ohjelmaa ilta seitsemältä


Joo, taitaa jäädä CSI: Nycit katsomatta ku ilta seitsemältä oon lupautunut mennä katsomaan kaverin teatteriesitystä. Voinhan toki pyytää Tontsaa pistämään ajastimella tallentamaan ohjelman, mutta Tontsallakin on tosin omat menonsa illalla, joten ohjelman uhraus kuulostaa ainoalta vaihtoehdolta.

C.S.I.: New York

Kummituksia. CSI yrittää selvittää kummitustalon mysteeriä. Zombiet ovat myös aktiivisia, joten hätäisesti haudatun miehen löytyminen kadulta ei kummastuta enää ketään.
...

Odotan suurella mielenkiinnolla illan jaksoa -kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta ja jännältä. Saattaa tosin olla, että jää näkemättä -illalla on näet muuta menoa. -Erillinen blogaus siitä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...