sunnuntai 14. joulukuuta 2008

MAD #497

Viime numeron ollessa ostokelvoton tylsän sisällönsä ansiosta -toivottavasti tämä ei tuota samaa pettymystä. Ainakin kansikuva on hauska Dark Knight aiheinen, mutta se sai kyytiä jo pari numeroa sitten joten mitään Dark Knight leffaparodiaa on turha odottaa. -Mitäköhän muuta sitten pilaa siitä enää voisi tehdä..?
-Hmm.. -Vuoden tyhmimmät ihmiset, tapahtumat ja asiat on taas vuoro, mukana näkyy olevan ainakin Amy Winehouse. Innolla odotan tätä numeroa.

DVD uutuudet: 8 mm Collection set

8 mm
8 mm 2

Samalta Itisreissulta -nyt tosin Stockmannista -lähti mukaan matkaan kokoelmaboxi, sisältää leffat 8 mm jatko-osineen. Nicolas Cagen tähdittämää ykköstä olen tainnut pätkiä nähdä ja on ollut haaveissa ostaa se kokoelmiin -jatko-osasta ennyt tiiä onko mistään kotoisin, mutta boxi on aina niin hieno omistaa, niin pitihän nyt se sitten saada.

DVD uutuus: Crouching Tiger Hidden Dragon

Crouching Tiger Hidden Dragon

Lopuksi Anttilasta pamahti mukaan matkaan myös Ang Leen mainio Kung Fu mäiskintä Hiipivä tiikeri piilotettu lohikäärme. -Kerran teattereissa nähty tämä suurelokuva -sen jälkeen eipä ole tullut katsottua uudestaan. Eipä ainakaan muistikuvaa että olisi. -Sinne meni aasiahyllyyn missä sekaisin niin kiinalaista, japanilaista että korealaista filmatisointia.

DVD uutuus: Rob Zombie's Halloween

Rob Zombie's Halloween

Anttilasta pamahti myös mukaan Rob Zombien tulkinta John Carpenterin vuoden 1978 Halloween-elokuvasta. -Nyt on sitten molemmat versiot -alkuperäinen ja uusintafilmatisointi. -Vielä pitäisi löytää loputkin Halloweenit -kakkosen ollessa jo kokoelmissa, eli vielä Halloween 3, 4 ja 5 -sekä Halloween H20 ja Halloween Resurrection, niin sitten on täydellinen Halloween kokoelma kasassa. -Eiku sitten ensi Halloweenina yön yli kestävät pippalot missä putkena kaikki Halloweenit.
-En yhtään vähän käyttänyt sanaa "Halloween".

DVD uutuus: Raging Bull

Raging Bull

Itäkeskuksen Anttilasta pamahti mukaan Martin Scorcesen nyrkkeilyelokuva Raging Bull, pääosissa Robert De Niro ja Joe Pesci. Upea 2. levyn julkaisu päätyi vieretysten draamahyllyyn Rocky-leffojen kanssa -mikä sopiikin juuri täydellisesti, sillä molemmat ovat nyrkkeilyleffoja ja molemmilla on sama tuotantoyhtiö -Metro Goldwyn Mayer. -Robert De Niro kokoelma laajeni taas yhdellä ja Joe Peciäkin on nyt reippaasti, mm. Goodfellas, Casino ja Once Upon a Time in America joissa kaikissa on myös De Niro mukana. -Ja kaksi vieläpä ovat Martin Scorcesen ohjaamia.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...