sunnuntai 11. maaliskuuta 2007

Jää Running Scared tänään katsomatta

Joo. Nyt meni kyllä liian myöhäseks enää aloittaa ton katselua. On se kuitenkin lähes parituntinen leffa. Huomen tosin alkaa vasta klo 11.15, mutta menis nyt silti liian myöhäiseksi sen leffan kaa enää aloittaa. -Jos sit vaikka huomen koulun jälkeen kattois. Ensi viikonlopulle en varmaan jaksa odottaa. Sen verran kutkuttaa nähdä leffa että PAkKO se huomenna on katsottava. Kuitenkin K-18 mättöä luvassa. Yeah B). -AwesomeH. -Tai South Park tyyliin Awesom -O :D. Oli khyl hyvä jakso.

...

-Mut huomen K-18 mättöä -FUCK YEAH B)!!

Norbit arvostelut


Norbit

Ohjaus: Brian Robbins
Pääosissa: Eddie Murphy, Thandie Newton, Cuba Gooding jr., Eddie Griffin ja Terry Crews
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Komedia
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 102 min


Norbit (Murphy) hylättiin jo vauvana jättämällä hänet kiinalaiseen orpokotiin herra Wongin (Murphy) hoidettavaksi. Orpokodissa hän ystävystyy pieneen tyttöön nimeltä Kate (Newton), mutta sitten Kate adoptoidaan ja Norbit jää yksin. Kunnes isokokoinen tyttö nimeltään Rasputia (Murphy) pelastaa hänet kiusaajilta yhtenä päivänä ja ottaa Norbitin poikaystäväkseen. Vuodet kuluvat ja Norbit ja rääväsuinen Rasputia ovat jo astuneet alttarille ja vannoneet valat rakastaa toisiaan aina kuolemaan saakka. Kunnes Norbitin lapsuudenystävä Kate saapuu monien vuosien takaa vanhoille kotinurkilleen. Ja silloin hän tajuaa haluavansa Katen mieluummin kuin hirviömäisen Rasputian. -Ja siitähän ei Rasputia tykkää.

...

Se juonisepityksistä. -Norbit ei ollut niin hyvä kuin odotin, mutta ei se silti täysin huonokaan ollut. Kyllähän siinä muutaman kerran sai hymähtää -jopa naurahtaa muutamassa kohdassa, mutta ei se valitettavasti ollut niin hyvä mitä odotti. Mutta sen verran hyvä että kyllä se Murphy kokoelmiin kelpaa.

...

Kyllä minä annan nyt paremmat pisteytykset kuin kuvan kaksi tähteä viidestä. -Ainakin kuusi. -Siis kymmenestä. -Tai ehkä viisi ja puoli. Eiku annetaan ihan kuusi. Oli se kuitenkin parempi kuin Dreamgirls.

...

:):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Tarina lippujen takana

Kuinka sain leffaliput mutsilta? -No. Sanoin että tänään olisi kello ilta seitsemän maissa Hakaniemen Salemissa joku ilmainen tapahtuma jossa puhuttaisiin h3lvetistä jne. -Siihen mutsi heti sanoi: "-mee mielummin vaikka leffaan", sit se kerto miks ei kannata mennä ja minkälaista porukkaa nää Salemin ihmiset on. -Ne on kuulemma ihan ääriuskovaisia. Jotain, jos liittyy tähän Salem seurakuntaan ja sit yrittää erota siitä, ne alkaa vainoamaan, soittelee perään jne. Siis ihan pimeetä porukkaa tarkemmin sanottuna. -Ei kuulemma kannata joutua mihinkään tekemisiin niiden kaa. Ja jos menis ihan läppämielessä sinne -mitä mul oli vähän mielessä :ashamed:...:whistle:...:D niin saa niiden vihat niskaansa. -Kuulemma kieltäny jotain mummoa näkemästä lapsenlapsiaan ku ne ei ollu uskovaisia nää lapset. -Aika v*tun kipeet lössii. -Mutta siinä stoori miksi sain leffaliput. Mieluummin leffaan ku jonnekki uskovaishörhöjen sekaan. -TOD fiksu valinta.

Norbit tänään katsomaan

Sain äidiltä kolme sarjalippua joten meen sit tänään katsomaan Eddie Murphyn hupailukomedian Norbit. -Lippujen taustalla on hauska pikku tarina miksi sain ne. Blogaan sen erikseen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...