torstai 25. toukokuuta 2023

Päivän juoma: Upcider extra dry apple

Ruokajuomaksi varasin tänään kolme upcider pulloa joista ekana korkkaan extra dry apple siiderin.
Merkkasin juoman myös tuttuun tapaan Untapped sovellukseen ja sain sieltä tämän tuttuakin tutumman tarran eli -"Photogenic Brew" -tarran joka on jo 78. laatuaan.

DVD uutuus: A Man Called Otto

A Man Called Otto

Tämä mainio leffa oli kiva saada kokoelmiin..., mutta tämän alkuperäistä versiota en kyllä tule hankkimaan. En ole kamalasti Ruotsalaisten leffojen ystävä varsinkaan vielä pitkästyttävien draamojen.
 

DVD uutuus: Lyle, Lyle Crocodile

Lyle, Lyle Crocdile

Tästä olen nähnyt vain trailerin..., mutta jo se sai minut vakuuttuneeksi että haluan nähdä elokuvan. Joten olipa kiva saada se nyt sitten kokoelmiin. 
 

DVD uutuus: Creed III

Creed III

Nyt on sitten kaikki kolme Creed elokuvaa joista tämä viimeinen jäi minulta kokonaan näkemättä teattereissa..., mutta eipä se kamalasti haittaa kun ei tässä ole Stallonea mukana.

DVD uutuus: Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Ant-Man and the Wasp: Quantumania 

Marvel kokoelma on taas täydellinen kun saatiin jälleen yksi leffa hankittua. Sitten odottelemaan seuraavan leffan saapumista myyntiin.
 

DVD uutuus: 65

65

Sitten siirrytään Filmihullusta lähteneidiin DVD elokuviin joista eka on tämä viimeksi teattereissa nähty dinorymistely. Olihan tuo kiva saada dinosaurusleffa kokoelmiin vaikka hieman pettymykseksi jäi dinojen osalta. Kyllä Jurassicit on edelleen parhaat dinosauruselokuvat.
 

Blu-Ray uutuus: Fortress & Fortress: Sniper's Eye

Fortress & Fortress: Sniper's Eye

Lisää Bruce Willistä - tälläkertaa tuplajulkaisu. Olisivat nuo edellisetkin Bruce-leffat voineet olla yksissä koteloissa tuplajulkaisuna
 

Blu-Ray uutuus: Detective Knight: Independence

Detective Knight: Independence 

Lähti myös edellä esitellyn elokuvan jatko-osa jota sitäkään en ole nähnyt..., mutta siihen pätee sama kuin edelliseen että odottaa saa.
 

Blu-Ray uutuus: Detective Knight: Redemption

Detective Knight: Redemption

Filmihullusta lähti tämä Bruce Willisin viimeisimpiä elokuvia. Tätä en ole vielä nähnytkään..., mutta korkkaaminen saa odottaa kun on muuan toisen toimintasankarin maratoni kesken.
 

Blu-Ray uutuus: The Estate

The Estate

Filmihullusta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty vallan mainio komediaelokuva. Uusintakatselu saa kuitenkin nyt odottaa..., mutta oli se kiva poimia valmiiksi kokoelmiin odottamaan vuoroaan.
 

Ostosten esikatselu

Tulipa rysäytettyä hieman isompi pino Filmihullusta - mukaan lähti sekä DVD:itä että Blu-Raytä. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan.

Salatut elämät

Jakso 4420:Tyttö mapista äitiä toivoi.

Mira-hahmo selvittää vanhempiensa henkilöllisyyden keinoilla millä hyvänsä.
 

Uusi IRC-galleria oletuskuva

Ostinpa eilen Herttoniemen Alepasta tollasen Alepa hertsika kalastajahatun ja tänään nappasin selfien hattu päässä uudella kännykälläni. Pistinpä kuvan heti uudeksi IRC-galleria oletuskuvaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...