torstai 12. heinäkuuta 2007

Vieläkin jaksan hehkuttaa |O...:ashamed:...:p...:D

No mikäs hehkuttaessa kun blogauksia kertyy. -Jeps, elikkä. Huomasin jo mökillä ollessani, mutta nyt vasta blogaan asiasta. "Leffojen keräily" -yhteisööni IRC galleriassa on kerännyt uuden tulokkaan -pursca nimellä esiintyvän tytön. -Jippii.

Aika säälittävää touhua tää mun hehkuttaminen, mutta kuten sanoin "mikäs hehkuttaessa kun blogauksia kertyy". -Pitäähän nyt juttua piisata.

Kaupan kautta jotain mikrossa lämmitettävää ja sit leffaa


Jeps, elikkäh. Voisi poiketa Lidlissä ostamassa jotain syötävää -jotain mikrossa nopeasti valmistettavaa, ja sitten voisi ruveta katsomaan leffaa. -Eipä tässä sit oikein muuta.

Leffassa käytiin


Pitihän sielä Mikkelissä perinteiseen tapaan käydä leffassa -aina kun ollaan oltu Mikkelissä ollaan menty. Viimeksi tuli nähtyä Troija leffa Mikkelin teattereissa.

Jeps. Tällä kertaa raahasin vanhemmat katsomaan -itse uudestaan -Transformers rymistelyä. Tosi harvoin saan ne mukaan katsomaan mitään rymistelyä, niillä kun on hieman eri leffamaku kuin minulla, mutta nyt ne suostu Transformerssiin. Toisaalta, ohjelmistossa pyöri vaan kaksi leffaa, joista toinen olis sit ollu Die Hard 4.0, eli vielä karseampi leffa vanhempien makuun. -Faijaan leffa upposi täysillä -autossa kun palailtiin mökille, rupes se heti matkimaan leffan pahisroboottia -Megatronia innoissaan. Öris vaan ku mutsi puhu puhelimessa :D "I'm Megatron". -Mutsi ei kauheammin tykännyt, mutta oli tietysti vaikuttunun leffan tehosteista. -Minä taas tykkäsin, ja taisin jopa tykätä enemmän kuin ekalla kerralla. Taidankin nostaa kahdeksasta hymiöstä (:)) yhdeksään hymiöön. Ei aivan täysiä, edelleenkin häiritsee liika huumori -nyt vain vähemmän.
...

:):):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Hannibal Rising tuli ostettua Mikkelin Sokoksesta

Tuli sitten Mikkeliläisestä Sokoksesta ostettua tuo Nuori Hannibal leffa. Eipä sieltä Mikkelin torilta löytynyt mitään käyttöä rahoille -ja muutenkin alkoi satamaan ja kojut jouduttiin suojaamaan, että vähän niillä perustein sit poikkesin paikallisessa Sokoksessa ja poimin sieltä sit kokoelmiini tämän leffan. Ja kyllähän se nyt kuuluu kokoelmiin ku on ne muutkin Hannibal leffat (Uhrilampaat, Hannibal ja Punainen lohikäärme). -Tänään vois ton katsoa kunhan on tullut blogailtua riittävästi.

Ensi vuoden juhannuskokkoa tuli jo kasaitua


Aikamoisiin raahaushommiin jouduin siel mökillä ku sielä pihalla oli kaatunu yks puu jota isä rupesi pilkkomaan, ja minä sain sit auttaa raahaamalla risuja ja oksia juhannuskokkopaikkaan odottamaan ensi juhannusta. Ei se nyt niin rankkaa ollu, mutta kyllä mökille olisi kivempi mennä rentoutumaan. Vaikka tulihan sielä rentouduttuakin. Mutta onhan se ihan hyvä, että kokko on sitten valmiiksi kasattu, ettei sit hirveitä kokonrakennuspuuhia tartte sit lähempänä seuraavaa juhannusta ruveta.

Home sweet home


Oli ihan kiva käydä pitkästä aikaan sielä mökillä, mutta kyllä kotona on kuitenkin viihtyisämpää. Minusta on kivempi olla siel mökillä sit ku koko suku on koolla. Se on kuitenkin sen verran iso talo, että pelkästään vanhempien kanssa sielä kyllä pitkästyy aika nopeasti sillon ku ne on omissa touhuissaan. -Ei silleen, että vanhempien seura ylipäänsä pitkästyttäis, vaan kun niistä ei ole seuraa, silloin pitkästyy kun ei ole oikein mitään tekemistä.
...

Mutta kiva olla kotona ja kohta sitten pukkaa tekstiä, mitä kaikkee tuli mökillä tehtyä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...