tiistai 15. toukokuuta 2007

Nyt jo nukkumaan :o...:ashamed:..:/

Huomen pitää taas jaksaa herätä aikasin ja ei nyt muutenkaan ole enempää blogattavaa, joten ihan hyvä vaan mennä nukkumaan. -Telkustakaan ei tuu juuri mitään -paitsi Rocky joka menee just parhaillaan, mutta eipä sitä nyt jaksa katsoa. -Ja sitten asiasta toiseen. Taas on kierrätyksessä yksi blogailujen alkupäästä ongituista hyvänyönblogauskuvista. -Tällä kertaa itse painttailemani nukkuva Hulkki. -YEAH B). Eiku ottamaan mallia nukkuvasta paint Hulkista ja nukkumaan vaan. -Se on sit hyvää yötä ja MO!

JEE-JEE


Huomenna pääsen taas blogailemaan omalla supertietokoneellani -nojoo, ainakin uudella, superista en nyt tiedä. -Maltan tuskin odottaa. -Ja eipä tartte siskon konetta enää vallata. -Vaikka ei ole paljoa se haitannut siskoani. Mutta khyl omalla TOD partempi -FUCK YEAH B)!!! Joop.

Tietsikka vietiin sit korjattavaksi

Juu -siinä mun tietsikassa oli joku emolevy hajalla ja se piti vaihtaa. -Saan sen sit huomenna takaisin ihka uudenlaisena. -Korjaajakaveri kuulemma asentaa siihen samalla jonku XP-Windowsin. -Aikasemmin mulla oli joku Windows -84 tai joku. -Yee-haa, huomen sit saan uuden nopeamman tietsikan ja takuumaksu on vain vaivaiset 100 € ja sekään ei mene mun taskusta :whistle:...:/...:|...:ashamed:.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...