maanantai 2. heinäkuuta 2007

Ekan jakson jaksoin katsoa


Ekan jakson ykköslevyltä jaksoin tosiaan vain katsoa. Ihan hyvältähän se kyllä tosin vaikutti, mutta jakso päivässä riittää. Toisin kuin CSI:tä, jota jaksaa katsoa useammankin jakson päivässä.

Rooma DVD boxi omiin kokoelmiin

Isälleni viime vuonna isänpäivälahjaksi ostama Rooma sarjan ykköstuotantokauden boxi on nyt pitkään seissyt olohuoneen pienessä hyllyssä koskemattomana, joten päätin sit vihdoinkin ottaa sen omiin kokoelmiini. Tai en suoraan ottanut, vaan kysäisin isältä eka ja isä antoi sen "pitkäaikaiseen" lainaan. Ku eihän isä oo työkiireissään kerenny hipaisemaankaan koko boxiin, ja mullekkaan ei ole tullut mieleen katsoa, koska se ei ole koreillut minun kokoelmissa, mistä olisin heti kaivanut sen katsottavaksi. Nyt voisi ykköslevyä pistää pyörimään.

Ensi viikolla uutta Harry Potter elokuvaa

Kaveri tekstasi ja kysyi haluanko ensi viikolla mennä katsomaan uuttaa Harry Potteria ja tokihan se nyt, kun muutkin aikasemmat Potterit on nähty. Tää uus on varmaan taas tosi hyvä -parempi kuin edellinen voisko sanoa. -Ainakin niin kävi edellisissä Pottereissa, että toinen Potter leffa oli viihdyttävämpi ja parempi kuin eka leffa, ja kolmas taasen viihdyttävämpi kuin toka elokuva. Ja sama neljännessä elokuvassa, että se on nyt tähän asti paras Potter elokuva, sitten tämä uusi varmaan iskee laudalta senkin. -Mutta jostain syystä yhtäkään Potter elokuvaa en ole jaksanut hankkia DVD:nä, enkä edes VHS versiona silloin kun vielä omistin pelkät VHS laitteet. Kyllä ne periaatteessa vois olla ihan hyvät lisät seikkailuleffakokoelmiin.

Noniin. Kuukausiraha -50 3uroa, kiitos =)


Jeps jeps. Mutsi pisti sit sen kuukausirahan -50 €, eli nyt on sitten jonkun verran varaa, mutta silti pitää nyt säästellä ja laskelmoida mihin kaikkeen on varaa. -No velat ainakin leffalipuista pois alta. Taidan blogata erikseen yhden käytön, mihin pitää nyt myös säästää.

Löytyi vihannestenpilkkojan työ


No tohon olis koulutusta ainakin. Ravintolaan pilkkomaan vihanneksia keittiöön. Ei kyllä ulkohommaa kuten olin toivonut, mutta jos ei Metrosta tärppää, niin sitten kelvatkoon tämä. Molempiin soitan huomenna ja kyselen. -Toivoisin kyllä hartaasti, että Metrossa tärppäisi.
...

Vanhassa kuvassa iho harmaa ja ruipelo tyyppi. Uudessa oikea ihonväri ja pulska tyyppi. Opittu vanhoista virheistä :D...:ashamed:.

Look & search for a job from työministeriö


Noiltakin sivuilta olen yrittänyt kuumeisesti katsoa/etsiä, mutta aika epäkiinnostavia suurin osa. Ja siel on myös aika paljon sellasia, missä vaaditaan ajotaitoa ja sitähän minulta ei löydy. Ainoa ilmaislehtijakelutyö mitä sieltä löytyi, sielä juuri kaivattiin autoa oltavaksi. Ja aika paljon mihin mulla ei ole edes koulutusta, ja sellaset mihin olis, ei hirveämmin kiinnosta. Mutta katotaan nyt viel kerran jos löytyis jotain.

Metroa jakelemaanko/kö

Siinäkö on nyt ainoa vaihtoehtoni? Metro lehden jakaminen. Se ei ole tainnut mennä vielä kesätauolle, eihän? Tosta nimittäin olis aikaisempaa kokemusta -tosin 100 lehden jakajana, mutta melko samaa puuhaa. Ulko hommia nimenomaan nimittäin haluisin ja toi nyt on ainoa mistä on kokemusta. -Voisikin tästä pirauttaa Metro lehden toimitukseen ja kysellä, onko paikkoja/tarvetta.

Etsinnätkö vai jatkuu


Niin, siis niiden kesätöiden |O. -Eikös nyt ole jo hitusen liian myöhäistä nyt enää. Meinaan, että nyt pitäis olla jo töissä eikä enää ettiä niitä töitä. Pitää kait nyt sitten varautua yhteen mahdolliseen paikkaan. Erillinen blogaus.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...