tiistai 25. joulukuuta 2007

Loput lahjat samaan syssyyn

Juu. Eipä jaksa sittenkään esitellä kaikkia erikseen, joten loput vaan tässä samassa. -Eli mitäs kaikkea sain vielä pukilta?
...

-Kaulaliinan
-2 kpl leffalippuja
-Essun ja patalaput
-Reseptikansion ja puiset keittiövälineet
-Villasukat
-Helsingin Sanomat tilaus koko ensi vuoden
-Covenant Nexus Polaris (esiteltiin jo eilen)
-C.S.I. Season 5 boxi (avattiin hieman ennakkoon)
-Kynttilänjalka
-Deodorantin ja suihkugeelin
...

Ihan mukavasti tuli saatua kaikkea. -Vähän enemmän DVD:tä olis saanu kyllä olla. -No, ite on kyllä tullut ostettua kaikki mahdolliset, joten valittelut sikseen.

Säädeltävä suihku vanhemmilta


Vanhemmilta sain lahjaksi tollasen säädeltävän suihkun, millä voi säätää suihkuveden mm. siten, että vesi tulee kovalla paineella ja se hieroo päikat mukavasti. Italiasta ostettu -erittäin mukava. Pitääkin mennä ennen nukkumaanmenoa suihkuun.

Hulluna sieniin keittokirja

Joo-o. Isoäidiltä sain lahjaksi Hulluna sieniin keittokirjan. Ongelmana vain, että en nyt kauheammin ole hulluna sieniin ja jos haluan sienistä tehdä jotain, niin se on pizzan päälle herkkusieniä tai grillattuja herkkusieniä -ja siihen ei mitään kirjaa tarvita. -Mutta eihän sitä tiedä jos vaikka tulis käytettyä joku päivä kirjan ohjeita. -Esim. kunnon paistin kanssa kanttarellikastike on herkkua.

Agentti appelsiini kirja

Hitsiläinen kun en nyt muista, että keneltä sain tämän kyseisen kirjan. Ihan hauska -mitä nyt tuli selattua. Elokuvista ja TV-ohjelmista lausahduksia englanniksi ja niiden hauskat käännökset. Alhalla pari esimerkkiä.
...

Late Night With Conan O' Brien:

"I'm gonna have green goo spilled on you soon!" (goo=mönjä)
"Vihreä hanhi tulee pian!"

The Fast Show:

Aiheena Terminator 2:

"It's this bloke who can turn into puddle an back again." (puddle=lätäkkö)
"...heppu muuttuu puudeliksi ja taas takaisin."

Mikä? lahja saada


Eilen lupailin, että esittelen saamani lahjat tänään, joten seuraavaksi vain sit esittelemään, jokainen kerrallaan omalla blogauksella.
...

Mikä? lahja saada -kuva

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...