sunnuntai 24. helmikuuta 2008

MAD #487

Taaskaan ei ollut edellinen numero ostettavan arvoinen, mutta tämä kuulostaa jo ostettavalta. -Kansilehdessä ei ole mainintaa, mutta Mad lehden kotisivuilla uusimman numeron sepityksissä sanottiin, että parodiaa tehtäisiin mm. elokuvasta American Gangster ja TV-sarjasta Heroes. -Vihdoinkin ostamisen arvoinen numero. Tai ainakin syytä olisi, että on.

Flaidikset eilen galleriassa

Eilen tuli rähistyä galleriassa yhen Kirkkonummelaisen klopin kanssa, jonka kerran oon nähnyt ohimennen käytyäni tyttöystävälläni. -Tyyppi aloitti rähinän sanomalla -"taidat olla Saneten (Lea) mies, kusari", jossa vaiheessa meitsi vielä ihan tyynenä kysyin "kukas jätkä sä oot ja miksi nimittelet mua "kusariks" ?", johon kloppi vastasi: "mee takas sinne roskiksees". -No siihen sitten loppui minun tyyneyteni ja rupesin haukkumaan kloppia termeillä mitä en täällä Tiltissä -enkä kyllä Bloggerissakaan rupea toistelemaan. Samalla tuli sitten suututettua tyypin isosisko, joka uhkaili tekevänsä tyttöystävälleni jotain sen takia, että minä olin mennyt nimittelemään sen pikkuveikkaa. -Ihme lössiä noi Kirkkonummelaiset, täytyy sanoa. -No, nyt sitten odottelen isosiskon vastausta, kun olin kommannu sille takas ja sepittänyt, että se oli sen pikkuveikka joka aloitti urputtamisen.
...

Flaidis IRC-galleriassa -kuva

Isoilla luvuilla jatketaan kävijälaskurissa

Hyvin menee myös blogini kannalta, sillä nyt sinne on kerääntynyt yhteensä 602 kävijää -ja varmasti nousee siitä, eli pitää taas varmaan muokkailla tätäkin blogausta. -Mittari voisikin jämähtää lukemaan 666, niin se olisi kyllä "pirun" hyvä lukema minulle :saint:...B)...
...
Hulk blogissa jo 602 -kävijää -kuva
...

EDIT. 606 kävijää tuli juuri mittariin -FUCK YEAH B)!!

DOUBLE EDIT. 608 -FUCK YEAH B)!!

TRIPLE EDIT. 610 -FUCK YEAH B)!!! -Kolmanteen muokkaukseen aina lopetetaan. -Seuraava maininta mittarin kasvamisesta tulee vasta, kun luku on kasvanut uuteen mainittavaan lukuun -erillisessä blogauksessa.

Jo 313 DVD:tä!!!

Kävinpä äsken päivittämässä DVD listaa ja sinne tuli loppulukemiksi yhteensä 313 leffaa. VHS leffoja tais olla jotain 462 -ja ne laskettuna yhteen DVD leffojen kaa -saadaan yhteensä huikeat 775 leffaa yhteensä. -Aika huikea määrä sanoisinko. -Tosin VHS kokoelmaa ei ole päivitetty, kun sieltä on poistunut jo muutama, mutta kuka sellaseen jaksaa ryhtyä -en minä?
...

Jo 313 DVD:tä!!! -kuva

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...