maanantai 23. huhtikuuta 2012

DVD uutuus: Red Riding Hood

Red Riding Hood

Tämä viimeinen esiteltävä leffa on viimeksi teattereissa nähty laadukas kauhufantasia -Red Riding Hood. -Kyllä sitä nyt on taas katottavaa muutamalle päivälle. -Varsinkin kun vanhojakin ostoksuia on vielä niistäkin moni kattomatta.

DVD uutuus: Sucker Punch

Sucker Punch

Tässä on sellaista laatua että tämä vaatisi kunnon juhla-atertian katselun aikana. -Ja kunnon juhlaruoat olen varannut viikonlopulle -joten eiköhän tämäkin leffa sitten varata viikonlopulle...?

DVD uutuus: Son of No One

Son of No One

Tässä taisi löytyä voittaja illan leffaksi. -Ennennäkemätön poliisijännäri ladattuna laatunäyttelijöillä -mukana mm. veteraaninäyttelijä Al Pacino. -Vielä on kuitenkin kaksi esiteltävää -joten käydään ne vielä läpi..., mutta niistä voi jo jättää illan leffa lässytykset pois.

DVD uutuus: Viiden päivän sota

Viiden päivän sota

Tämäkin tuli viimeksi nähtyä teattereissa ja tästä on jopa lyhyempi aika kuin edellä esitetystä leffasta -joten tämänkin voi hyvin jättää odottamaan parempia katseluhetkiä.

DVD uutuus: Hanna

Hanna

Tämä tuli viimeksi nähtyä teattereissa -joten tän uudelleen kattomista voi kyllä säästellä jollekkin toiselle päivälle. -Eli etiä päin vaan esittelyissä sillä kaikki olennainen tuli jo sanottua.

DVD uutuus: Intohimon tuulet

Intohimon tuulet

Toinen Brad Pitt'in tähdittämä leffa -ennennäkemätön ysäridraama -Intohimon tuulet -muissa osissa Sir Anthony Hopkins ja Aidan Quinn. -Sotadraama -joten luvassa vauhdikkaita taistelukohtauksia..., mutta kattoo nyt -jos löytyisi tällekin voittaja.

DVD uutuus: Seitsemän vuotta Tiibetissä

Seitsemän vuotta Tiibetissä

Kolmas leffa mitä lähti mukaan on entuudestaan myös VHS-kokoelmista löytyvä draamaelokuva -Seitsemän vuotta Tiibetissä. -Muistan että taisin katsoa leffan vain kerran VHS versiona -joten syytä olisi katsoa uudestaan..., mutta on kyllä aika totinen illan leffaksi.

DVD uutuus: Tootsie

Tootsie

Toinen HP leffa mitä lähti mukaan on tämä ennennäkemätön kasariklassikko -joka sen puolesta pitäisi kyllä olla illan leffa -kerran on näkemätön klassikko..., mutta tätä vois kyllä säästellä jollekin paremmalle päivälle.

DVD uutuus: Hall Pass

Hall Pass

Hulluilta Päiviltä lähti mukaan tämä teattereista väliin jäänyt komedia Farellyn veljeksiltä. -Nyt muuten löytyy kaikki -siis aivan KAIKKI veljesten tähän asti ilmestyneet leffat. -Tässä olisi hyvää ainesta illan leffaksi...., mutta katotaan löytyykö HP ostoksista päihittäjää tolle.

Ostosten esikatselu

 Hulluilla Päivillä tuli eilen vähän hulluteltua ja mukaan lähti ihan kiva pino taas kaikkea. -Muut esittelen erikseen..., mutta ton yhden tosta oikeasta alakulmasta voin esitellä nyt. -Nimittäin HP:n mässyosastolta lähti mukaan tollanen säilykepurkki mikä sisältää 4 kpl ankan koipia. -Siitä herkkuruokaa seuraavalle viikonlopulle.

C.S.I: Miami

Mitäs tämäniltaisessa CSI Miamissa olisi luvassa...?
...
Erikoistoimitus. Kuljetusfirman lähetti surmataan raa'asti autoonsa. Kesken tutkimusten kyseistä firmaa käyttävä lelutehtailija murhataan, ja pian Horation tiimi huomaa selvittävänsä myös huumeiden salakuljetusta ja kauppaamista. Amerikkalainen rikossarja rikospaikkatutkijoista.

Uusi IRC-galleria oletuskuva

Eilen tuli käytyä vanhempien luona saunomassa ja sielä sitten ennen saunaan menoa sain äidiltä hiustenleikkuun -tai pikemminkin totaalisen kaljuksi ajelun. -Uudesta lookista oli sitten otettava kuva ja halusin poseerata toi Nycistä ostettu NYPD kahvikuppi kädessäni -ja vain yksi asia mielessä. -Jotta kuvasta saisi uuden profiilikuvan Facebookiin ja IRC-galleriaan uudeksi oletuskuvaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...