lauantai 29. marraskuuta 2008

Uusi galleriakuva

Mutsilta sain sähköpostiin tollasen kuvan ittestäni saunatakki päällä istumassa kuistilla vanhempien kotona. -No sehän meni heti galleriaan oletuskuvaksi. -FUCK YEAH!!

Madagascar: Escape 2 Africa arvostelut

Madagascar: Escape 2 Africa

Ohjaus: Eric Darnell ja Tom McGrath
Pääosissa: Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer, Bernie Mac, Andy Richter ja Alec Baldwin
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Animaatio
Ikäsuositus: K-7
Kesto: 89 min
Arvosana: :D

Ystävykset Alex (Stiller), Marty (Rock), Melman (Schwimmer) ja Gloria (Pinkett Smith) yrittävät ystävänsä Julien (Cohen) avustuksella päästä lentäen pois Madagascarista ja onnistuvatkin pääsemaan ilmaan, mutta ei pitkälle lennolle. Kone tekee pakkolaskun kekelle Afrikan savannia. -Savannilla kaverukset törmäävät isoon laumaan lajitovereitaan, mm. Marty tutustuu seepralaumaan ja ihmettelee miksi kaikki ovat niin samanlaisia kuin hän. Alex taasen tutustuu hallitsevaan leijonaurokseen joka paljastuu hänen omaksi isäkseen josta hän joutui erilleen pentuna. -Enaan ei kaivata kotiin New Yorkiin, Central Parkin eläintarhaan.

Sama hulvattoman hauska meininki jatkuu kuin ykkösleffassa. Tuttujen äänien ykkösestä lisäksi kuullaan muutama uusi tuttu ääni, nimittäin leffassa kuullaan Alec Baldwing ilkeänä Makunga leijonana ja edesmennyt Bernie Mac kuullaan Stillerin isäleijona Zuban äänenä. -Ehdottomasti ansaitsee (:D) hymiön. -Erittäin viihdyttävä oli vaikka nautintoa pilasi vieressä istuva ärsyttävä kakara joka koko ajan kyseli äidiltään "milloin tää loppuu...?" -Sellaset pitäis poistaa salista välittömästi.

DVD uutuus: Devil's Advocate

Devil's Advocate

Sokoksesta tuli kans ostettua jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä jännitysleffa Paholaisen asianajaja, joka kasvatti Al Pacino kokoelmaa taas yhdellä. -Keaunu Reeveskin on aika vahvoilla. Mieheltä löytyy jo ties mitä leffoja kokoelmista, mm. upea Matrix trilogia. -Charlize Theroniltakin löytyy jo muutamisen kappale leffoja. Tykkään pitää lukua keiden näyttelijöiden leffoja minulla on kuinka paljon.

DVD uutuus: Reign of Fire

Reign of Fire

Leffakokoelma senku paisuu. -Nyt tuli Sokoksessa vaihteeksi käytyä ja sieltä lähti mukaan mainio lohikäärmerymistely Tulen valtakunta, pääosissa Matthew McConaughey ja Christian Bale. Paaljon paljon parempi lohikäärmeleffa kuin se aikaisemmin ostamani Korealainen lohikäärmeraina D-War. Vaikka olihan siinäkin hienot tehosteet. -Mutta ei se silti tälle pärjää.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...