keskiviikko 17. elokuuta 2022

Salatut elämät

Jakso 4245: Susu törmää totuuteen

Hieman tylsähkö jakso tälläkertaa - ei mitään järisyttävän erikoista tapahtunut. Toivottavasti seuraava jakso olisi hieman jännempi.
 

Uusi IRC-galleria oletuskuva


 Vaikka IRC-galleria onkin jo vähän kuollut mesta enkä enää ole sielä mitenkään muuten aktiivinen niin aina välillä sinne tulee kuitenkin lisättyä uusi kuva jos sellainen sattuu kohdille. Pistän sinne kaikki mitä en välttämättä kehtaa Facebookissa tai Instagramissa julkaista. Tai pikemminkin laittaa profiilikuvaksi. Tämä uusi kuva minkä laitoin on kyllä nähtävissä Facebookissakin..., mutta ei profiilikuvana vaan julkaisin sen loppujen Lontoomsykakuvien kanssa. IRC-galleriassa sen sijaan pistin tämän uudeksi oletuskuvaksi.

Salatut elämät

Jakso 4244: Vastakkain

No nyt päästiin taas jännittävän äärelle illan jaksossa. Jään innolla odottamaan miten jatkuu.
 

Pistinpä tilaukseen


 No niin - nyt on sitten pistetty tilaukseen viimeinen peli listaltani ja se on Super Mario Land 2 & Golden Coins peli. Edellinenkään ei ole vielä ilmestynyt..., mutta eiköhän se pian tee tuloaan. Sitten kun tämä on saapunut niin voisi pitää taukoa Game Boy pelien keräilyssä ja keskittyä pelaamiseen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...