lauantai 21. lokakuuta 2023

Päivän toinen juoma: Gringo

Tänään ostin Triplan K-marketista tollasen Gringo nimisen oluen. Tulipa sekin tässä juotua.
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen ja sain sieltä kaksi tarraa joista eka on  -"99 Bottles" -tarra jolla pääsin 45. tasolle. 
Toinen tarra on tuttuakin tutumpi -"Photogenic Brew" -tarra jolla pääsin 100. tasolle. 

Päivän juoma: R.P.S: Not Your Average Neipa

Join tänään ruokajuomana kolmannen niistä ostamistani Rock Paper Scissors oluista - nyt oli vuorossa Not Your Average Neipa niminen olut. 
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen ja sain sieltä kaksi tarraa joista eka on -"Untapped 13th Anniversary" -tarra joka on aivan uusi Untapped tarrakokoelmisani
Toinen tarra on -"I Believe in IPA!" -tarra jolla pääsin 9. tasolle. 

Uusi kännykän taustakuva

Palasinpa Ghostbusters teemaan kännykän taustakuvissa ja samalla vaihdoin soittoäänen takas Ghostbusters tunnariksi. On kyllä nätti tämä uusi taustakuva.  Taidan pitää sen nyt sitten hieman pitempiaikaisena.

DVD uutuus: Meg 2: The Trench

Meg 2: The Trench

Filmihullusta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty toimintapätkä ja nyt sitten löytyy molemmat osat ja voi nekin sitten katsoa putkeen joku kerta. 
 

DVD uutuus: Sympathy for the Devil

Sympathy for the Devil 

Filmihullusta lähti eilen mukaan myös tämä Nicolas Cage leffa. Tämä on ainut vielä kokonaan näkemätön elokuva näistä uusista hankinnoista joten tämän varaamaan katson sitten ekana.
 

DVD uutuus: Barbie

Barbie

Nyt sitten löytyy tämäkin elokuva. Tuli käytyä katsomassa tämä teattereissa kummitädin kanssa. 

DVD uutuus: Haunted Mansion

Haunted Mansion 

Filmihullusta lähti eilen mukaan tämä viimeksi teattereissa näkemäni hauska kummitusleffa. Nyt sitten löytyy molemmat elokuvat - vuoden 2003 Eddie Murphy versio ja tämä uusi. Nyt voi sitten katsoa ne putkeen joku kerta. 
 

Eilisten ostosten esikatselu

Eilen tuli tehtyä lokakuun viimeiset leffahankinnat Filmihullussa. Löydöistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 
 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...