tiistai 13. toukokuuta 2008

2x CSI: Miami

(C.S.I. Miami)

Alkoholin vaikutuksen alainen. Nuori nainen saa surmansa, kun hänet sysätään bussin alle. Pääepäillyksi on tarjolla hänen poikaystävänsä.
...

(C.S.I. Miami)

Murha silmänräpäyksessä. Lukiolaisten tempaus golfkentällä jättää jälkeensä opiskelijan ruumiin.

Spaced Out boxin leffa Nro 3

Pitch Black -Pimeän uhka

No Vin Dieselin tähdittämä TOD LOiSTavuus Pitch Black on se syy miksi muut hieman huonommat saavat kelvata kokoelmiin. -Tämä nimittäin on hyvä leffa ja enpä nyt ole yksittäisenä nähnyt missään. Tämä LOiSTo leffa ja boxin halpa hinta vaikuttivat ostopäätökseeni.

Spaced Out boxin leffa Nro 2

The Astronaut's Wife

Matsku haukkui tämän leffan aivan pystyyn, että on kuulemma kauhea pettymys. -No tämäkin saa kelvata kokoelmiin sen yhden oikeasti hyvän leffan ansiosta.

Spaced Out boxin leffa Nro 1

Lost in Space

Anttilasta tuli poimittua mukaan 10 euron hintaan (9,95) Spaced Out niminen boxi, missä mukana kolme tieteisleffaa, mm. scifiseikkailu Lost in Space joka on takuu varmasti melko huono leffa, mutta saa nyt kelvata kokoelmiin boxin yhden toisen leffan ansiosta.

Total Film uusin numero Akateemisesta

Enpä kauheasti voinut vastustaa ostohimoa kun näin ton lehtihyllyssä Akateemisessa. Nimittäin lehden ohessa tuli mukana tollanen DVD, jossa esitellään kesän hittileffoja ja muuta sellasta. -Itse lehti ei ollut sisällöltään niin kummoinen, mutta kyllä oheistuotteen ansiosta kelpaa ostaa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...