torstai 25. huhtikuuta 2013

VÄLIVIIVA

Siinä oli eka erä esiteltäviä ja niihin meini kyllä kaikki voimat blogata loppuja -joten ne säästän kyllä huomiseksi.

DVD uutuus: The Truman Show

The Truman Show

Anttilasta lähti myös jotain jo entuudestaan VHS-kokoelmista löytyvää -nimittäin Jim Carreyn tähdittämä komedia -The Truman Show -joka tuli tuossa hiljattain katsottua uudestaan. -LOiSTava täydennys jo laajaksi kasvaneeseen Jim Carrey kokoelmaan.

DVD uutuus: The Dead

The Dead

Tämä ennennäkemättömänä ostettu leffa oli myös täysin ennenkuulumaton. -En ollut netissä törmännyt trailereihin enkä mihinkään. -Leffa vaan näytti houkuttelevalta ja se piti sitten poimia mukaan. -Ja kyllä kannatti -sillä ihan mukiinmenevä zombiekauhupätkähän se oli.

DVD uutuus: Vanishing on 7th Street

Vanishing on 7th Street

Tämä yllätyshyväksi osoittautunut kauhupätkä lähti myös mukaan ennennäkemättömänä Anttilan valikoimista. -Kauhuleffahylly kukoistaa nyt erilaisia laadukkaita ja vähemmän laadukkaita leffoja. -Tämä kuuluu niihin laadukkaisiin.

DVD uutuus: The Cabin in the Woods

The Cabin in the Woods

Tämä tuli käytyä kattomassa teattereissa -ja nyt se on nähty uudestaan -ja yhtä hyvä silläkin kerralla. -Kelpo lisäys jo varsin laajaan kauhuleffakokoelmaan.

DVD uutuus: Dawn of the Dead

Dawn of the Dead

Samaa sarjaa -ostettu ennennäkemättömänä -tullut katsotuksi..., mutta ei niin hyväksi todettu. -Ainakaan uusintaversioonsa verrattuna. -Sentään makee 2. levyn julkaisu ja pahvikotelo. -Kelpaa kokoelmiin vaikka ite leffa ei nyt ihan kolahtanut.

DVD uutuus: My Soul to Take

My Soul to Take

Tämä on taas sellainen Anttilasta ennennäkemättömänä ostettu -ja nyt jo nähty ja ihan kelvoksi todettu leffa.

DVD uutuus: Menetetty maa

Menetetty maa

Tämäkin on kerran aikaisemmin nähty -ja vieläpä ihan teattereissa viimeksi. -Tämän taustalla on hauska sattuma -että poikkesin leffan jälkeen Anttilassa käytyäni tämän kattomassa ja se oli silloin ilmestynyt myyntiin uutuutena. -Olisin voinut silloin ton ostaa ja kattoa sen uudestaan samana päivänä kun näin sen teattereissa..., mutta eipä oikein innostanut silloin ajatus.

DVD uutuus: Verivelka

Verivelka

Silloiselta Anttila-käynniltä lähti mukaan myös jotain aikaisemmin nähtyä. -Nimittäin tämä Clint Eastwoodin ohjaama -ja tähdittämä trilleri nimeltä -Verivelka. -Nyt on sekin nähty uudestaan ja oli yhtä jännä mitä muistelin.

DVD uutuus: Rampart

Rampart

Tämäkin lähti Anttilan näkemättömien osastolta -ja on sitä vieläkin. -Mutta juuri trailerin katsottuani sain innostuksen leffaa kohtaan -ja tämähän voisi sitten olla tämän illan leffa. -Tähtinäyttelijöitä ainakin piisaa.

DVD uutuus: The Lincoln Lawyer -Oikeuden palvelija

The Lincoln Lawyer -Oikeuden palvelija

Tämä lähti samaiselta Anttila reissulta kuin edellisetkin -myöskin ennennäkemätön -ja on sitä edelleenkin. Vielä ei ole löytynyt intoa kattoa tota..., mutta eiköhän se tässä lähi päivinä tule katottua.

DVD uutuus: Blow Out

Blow Out

Tämänkin kohdalla voisi sanoa samaa virttä: -Anttilasta ennennäkemättömänä -tuli katsottua ja hyväksi todettua. -Seuraavassa esiteltävässä vaihtuukin jo virsi.

DVD uutuus: 8 miljoonaa tapaa kuolla

8 miljoonaa tapaa kuolla

Tässä voisi melkein siteerata edellisen blogauksen tekstiä -sama juttu pätee nimittäin tämän kohdalla -että Anttilasta lähti mukaan -ennennäkemättömänä -nyt on nähty ja siitäkin aikaa -ja ihan hyväksi osoittautui.

DVD uutuus: Stone

Stone

Tää lähti yks kerta Anttilasta mukaan -tuolloin vielä näkemätön leffa. -Nyt on tullut tuokin nähtyä -siitäkin aikaa -ja olihan tää ihan kelpo trilleri.

Huikeat rästi ostosten esikatselut

 No huh-huh mikä urakka edessä. -Esiteltäviä leffoja ei sitten ole aivan vähän ainakaan. -Mutta kuten lupailin -esittelen kaikki sitten paremmalla ajalla -ja nyt on se parempi aika käydä projektiin käsiksi. -Yllä olevat ostokset -olisko ne peräti 2-3 viikkoa vanhoja ostoksia.
 Seuraavat ostokset -niistäkin on jo ainakin viikko -kuin myös...
 ...-tästä kolmannesta ostoksesta. -Kuvassa näkyvät ruoat on jo ajat sitten syöty -joten niitä nyt turhaan enää esittelemään.
Sitten tuli käytyä myös Hulluilla Päivillä mistä myös lähti mukaan pari esiteltävää.

Tässä taasen on hitusen tuoreemmat ostokset. -Mutta aloittakaamme esittelyt aivan ylimmän kuvan ostoksista. -Niiden jälkeen voisi pitää leffan pituisen tauon.

Uusi Facebook profiili -ja galleria oletuskuva

Isä lähetti sähköpostiini muutaman kuva, mm. pari kuvaa enon hautajaisista mistä tämä kuva on. -Kuva on tosin rajattu isommasta kuvasta missä enemmän ihmisiä näkyvissä..., mutta kuvan laittamiseksi uudeksi Facebook profiili -ja galleria oletuskuvaksi vaati sen että rajaan muut pois.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...