tiistai 11. joulukuuta 2007

MAD #484

Edellistä numeroa ei sitten tullut ostettua -eipä ollut järin kiinnostava sisältö. No nyt on ainakin hauska kansilehtikuva, mutta ei mainintaa missään olisko jotain leffaparodioita lehdessä. -Ne kun ovat parhaimpia Madissa. -No on Sergiotkin ihan hauskoja, mutta leffaparodiat on kyllä yksiä ehdottomia Mad lehdessä.

Once Upon A Time In America (1984)

Toinen gangsterileffa on vuonna 1984 -hyvä vuosi muuten -valmistunut Once Upon A Time In America -lähes nelituntinen eepos. Tämä sentään -toisin kuin edellinen leffa Capone, on hieman verisempi. Kohtaus, missä Robert De Niro hiipii pahan gangsterin taakse ja ampuu tältä aivot pihalle, on melko raaka. Ainakin verta valuu runsaasti. -Lisäksi mafiosot pieksee yhtä tyyppiä, että tämän naama on aivan muusina. Eipä Caponessa mitään sellasta ollut. -Mutta aika paljon tässä on löpinääkin, joten se on ainoa miinus, mutta muuten erittäin maittava gangsterileffa.

Al Capone (Capone) 1975

Anttilasta tuli tosiaan poimittua pari rikosleffaa, joista toinen on vuonna 1975 valmistunut gangsterileffa Capone -Suomen levityksessä "Al" on mukana nimessä. -Tämän leffan ostin lähinnä Stallonen takia, mutta osittain myös, että rikosleffahylly laajentuisi. -Ihan kelpo leffa oli. -Tosin leffan K-18 ikäsuosituksen voisi laskea hyvin K-15:sta. -Seuraavaksi esiteltävä leffa on ehkä hieman raaempi. -Vain hieman.

Rikosleffoihin tuli pieni laajennus

Tuli tuossa yksi päivä tehtyä pieni laajennus rikosleffahyllyyn, kun tyttöystävää odotellessa poikkesin Anttilassa ja poimin sieltä..., -no, esitellään erikseen omissa blogauksissa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...