sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

"Loppupeleissä ihan jees leffa!"

Eipä sit ollutkaan niin tylsä kuin alempana valitin. -Loppupään Jack Nicholsonin kuulustelu oikeudessa kohtaus oli itseasiassa aika viihdyttävää seurattavaa. -Nicholson pääsi korottamaan ääntään ja heittelemään ärräpäitä Tompalle -oli kyllä viihdyttävin pala leffasta. -En sitten tiedä miksi, jotenkin vain sen kohdan pystyi katsomaan nukahtamatta. -Asiasta toiseen liittyen kuitenkin leffaan, yhdessä kohtauksessa Tom Cruisen näytteleminen vaikutti samalta kuin Jim Carreyn riehuminen elokuvassa Liar, liar, kun Tomppa jotain raivosi Demi Moorelle. -Vaikka tosin Liar, liar on tehty 5 vuotta tätä filkkaa myöhemmin. -Mutta jotenkin kuitenkin tuli Jim Carreyn riehumiset mieleen siinä leffassa tässä leffassa.
...

Jälleen itse painttailtu "Loppupeleissä ihan jees leffa!" -kuva

Need some coffee while movie... Jada-jada-jada...

Kuten kuvassa sanotaan: "Need some Coffee while movie, or else I fall asleep. So boring film.". -Joku paremmin englannintaitoinen saa sitten korjata, jos on korjattavaa, mutta suomennos tuosta pitäisi kuulua näin: "Tarttee kahvia leffan ajan tai nukahdan. Niin tylsä filmi." -Ja sen tarpeessa tässä ihan oikeasti olen, joten pistinkin tuossa äsken kahvin tippumaan. Sitä ollaan niin pitkäveteistä filkkaa, että silmät painuu väkisten kiinni. Ehkä toivonmukaan kahvi piristäisi.
...

Pikkästäaikaan itse painttailtu "Need some coffee... Jada-jada-jada..." -kuva

Ruokaa (ranskiksia) ja leffaa (A Few Good Men)

Eiku ranskiksia pistämään pellille ja uuniin lämpiämään. Sitten leffa odottamaan katsomistaan. Ajattelin katsoa ton Tom Cruisen armeijajännärin A Few Good Men -Kunniamiehiä, kun sitä en ole vielä nähny. Tontsalta saamistani leffoista olen nähnyt kaikki.
...

Ruokaa (ranskiksia) ja leffaa (A Few Good Men) -kuva
...


...Tän jälkeen voi blogata rauhassa omia. Meitsi perehtyy nyt sitten tohon ruoan laittoon.

VIP-ominaisuus: -Hymiöt <333

No eikös Tontsanki olis aika ottaa galleriassa VIPpi käyttöön -pääsee pistämään hieman parempilaatuisia hymiöitä. -Kävinki jo pistämässä sulle kommenttia galleriaan uusilla hymiöillä.

Tuli sit hankittua VIP ominaisuudet galleriassa

Nyt kun sain Tontsalta niitä uudenvuoden bilekuvia, niin piti sit mennä hankkimaan se VIPpi galleriassa, että saa laitettua enemmän kuvia poistamatta tai piilottamatta vanhoja. -Seuraavaksi esittelenkin, mikä yksi erikoisuus kuuluu VIP ominaisuuksiin. -Omana blogauksena tietty.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...