torstai 5. syyskuuta 2013

DVD uutuus: E.T. The Extra-Terrestrial

E.T. The Extra-Terrestrial

Tulipa ostettua tämä takaisin kokoelmiin kun edellinen kopio elokuvasta oli mystisesti hajonnut katsomiskelvottomaksi. -Kokoelmista löytyy paljon muitakin leffoja joilla sama juttu -pitää hankkia uudelleen..., mutta siitä nyt ei enempää tässä blogauksessa.

DVD uutuus: Scary MoVie

Scary MoVie

Anttilasta lähti myös tämä aikaisemmin teattereissa näkemäni viides Scary Movie -joka tuli kans eilen katottua. -Tää on kyllä koko sarjan ehkä parhain osa.

DVD uutuus: A Clockwork Orange

A Clockwork Orange

Anttilasta lähti myös tämä yhden kerran TV:stä joskus nähty Kubrick klassikko -A Clockwork Orange -joka kyllä ekalla katsomalla oli hieman pettymys. -Toivottavasti uusi katsomiskerta tuo vähän uudenlaisen käsityksen leffasta.

DVD uutuus: Resident Evil: Retribution

Resident Evil: Retribution

Anttilasta lähti eilen mukaan tämä ennennäkemätön peräti viides jatko-osa Resident Evil elokuville -mikä ei sitten koskaan tullut Suomessa teatterilevitykseen. -Mutta nyt sitten on kaikki tähän asti ilmestyneet RE-elokuvat ja ei muuta kuin putkeen kattomaan joku kerta. Eka tosin pelkästään tää uusin -jotta se tulee korkattua.

DVD uutuus: Matka 2: Salainen saari

Matka 2: Salainen saari

Anttilasta lähti eilen tämä ennennäkemätön jatko-osa hieman pettymykseksi osoittautuneelle -Matka maan keskipisteeseen -elokuvalle vuodelta 2008. -Uskon tämän jatko-osan olevan hieman parempi kuin edeltäjänsä -kiitos Dwayne"The Rock"Johnsonin. -Mutta sehän jää sitten nähtäväksi.

DVD uutuus: The Walking Dead, Season 3

The Walking Dead, Season 3

Anttilasta lähti eilen mukaan kolmas tuotantokausi huippu hyvää -The Walking Dead -sarjaa. -Varmaan tuosta huomisesta lähtien voisi alkaa katsoa tätä. -Tänään on suunnitelmissa katsoa molemmat ekat Riddick elokuvat tuoreeseen muistiin kolmatta leffaa varten.

Ostosten esikatselu

Eilen tuli käytyä Anttilassa ja tälläkertaa lähtikin sitten hieman isompi pino taas pitkästä aikaan. -Ei muuta kuin esittelemään ostokset.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...