perjantai 4. toukokuuta 2007

Godfather (1972)

Vihdoinkin pääsen katsomaan Hulluilta Päiviltä ostamiani Kummisetä leffoja. -Tai ainakin ensimmäistä niistä. -Voisi valvoa hieman myöhempään tänään ja katsoa upean trilogian ekan osan. -Alhaala DVD:n takakannen selostukset.
...
Francis Ford Coppolan eeppisessä mestariteoksessa Marlon Brando sai Oscarin roolistaan Corleonen perheen johtohahmona. Ohjaaja Coppola maalaa hyytävän muotokuvan sisilialaisen klaanin vallan noususta ja laskusta Amerikassa. Elokuva on erinomainen kuvaus niin italialaisen Corleonen perheen elämästä kuin heidän harjoittamasta likaisesta rikollisesta toiminnasta. Mario Puzon best-selleriin perustuvan tarinan antia ovat myös Al Pacinon, James Caanin ja Robert Duvallin vakuuttavat roolit. Vuonna 1972 Kummisetä sai kymmenen Oscar-ehdokkuutta, josta se palkittiin kolmella Oscarilla mm. parhaana elokuvana.
...
>>>>>>>>>>
Tämä kuva on Tiltin blogissa<<<<<<<<<<<

Lisää uutisia tulevasta Hulk leffasta

Uusien IRC yhteisöstäni saamieni tietojen mukaan Bruce Bannerin naisystävää Betty Rossia -jota ekassa Hulk leffassa näytteli Oscar-voittaja Jennifer Connelly -näyttelisi uudessa leffassa näyttelijäkaunotar Liv Tyler. -Vielä ei ole tullut Imdb:hin mitään tietoa siitä, mutta alhaalla olevasta linkistä voi taas mennä lukemaan haastattelun, jossa mainitaan asiasta.

Eipä enempää uutisia. -Lisää odotellaan innolla.

Payback (1999)


Mel Gibsonin tähdittämä PAYBACK -TILINTEKO tarjoaa jännitystä ja huumorilla höystettyä toimintaa alamaailman malliin. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Oscar-voittaja Brian Helgeland (L.A. Confidential). Elokuvan päähenkilö Porter (MEL GIBSON) hankkii leipänsä vähemmän laillisin keinoin. Kun kaverit jättävät Porterin nuolemaan näppejään ryöstökeikan päätteeksi, jää hänelle vain yksi vaihtoehto: hankkia oma osuutensa takaisin keinoja kaihtamatta. Kostoretki panee varsinaisen konnakavalkadin silmätysten Porterin mahtavan revolverinpiipun kanssa... Lahjottuja poliiseja. Jengejä. Selkärangattomia pa5kiasia. Mafiapomoja. Kaikki, jotka estävät Porteria saamasta omaa 70 000 taalan osuuttaan ryöstösaaliista, saavat huomata, että Porter on palannut kuvioihin -tosissaan.

Nortonin Edistä uusi Hulk

IRC gallerian Incredible Hulk yhteisössäni jo kerran läpi käyty, mutta pitää nyt blogissakin mainita asiasta, että näyttelijä Edward Norton on pestattu uuteen Hulk leffaan Bruce Banneriksi ALIAS Hulkiksi. -Muita tarkempia tietoja leffasta voi mennä katsomaan Imdb:n sivuille tai sitten lukea ohjaajan haastattelun alla olevasta linkistä.
...

Sulake pamahti eilen

Eilen kun katselin sitä illan leffaa (To Live and Die in L.A.), niin yhtäkkiä pamahti sulake. Tulin mainoskatkolla blogin ääreen ja pistin huoneeni valot päälle ja yhtäkkiä vaan pamahti lamppu. -Ja ei ainoastaan lamppu vaan myös telkkari pimeni siinä samassa. -Ihme juttu tosin, että tietokone ei pimentynyt siinä samassa. -Siis kattolamput, työpöytäni lamppu ja TV simahtivat, mutta tietokone ja yölamppuni toimivat. -Samalla muuten katkesi valot vanhempieni makuuhuoneesta ja yläkerran vessasta -sekä käytävästä minun huoneen ja vanhempien makuuhuoneen välistä. -Mutta sitten muualla talossa toimi ihan mainiosti valot. -Ja sain katsottua elokuvani loppuun olohuoneen telkusta. -Ihme juttu, että vain minun huoneesta ja sen edustalta meni pimeäksi. -No, mutta nyt on ostettu uudet sulakkeet ja kohta varmaan pitäisi taas skulata telkkarit ja valot meitsinki huoneessa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...