sunnuntai 18. maaliskuuta 2007

Scorpion Kingiä vaan kehiin


Yeah. -Eiku Scorpion King pyörimään. Mitäpä tässä enempää höpisemään. -Leffan jälkeen blogaan sit ehkä viel jotain ja sit meen nukkumaan. -Huomen pitää taas palata valitettavasti arkeen :'(...|O...:/...:|. -Joop. Mut ei täs muuta. Ei muuta ku leffaa vaan pyörimään. -MO!

Toinen The Rock rymistely kehiin

Nimittäin TODella LOiSTava toimintarymistely The Rundown. Taidankin aloittaa VHS leffojen uusintakatselun The Rockin leffoista. Takana on jo Walking Tall, nyt sit seuraavaksi toi The Rundown, tai toisella nimellä -Welkome to the Jungle. Sit -ei ehkä tänään enää kuitenkaan -tai eihän sitä tiedä -vois katsoa The Rockin Skorpionikunikaan uudestaan. Sithän Rocky on myös hauskassa osassa elokuvassa Be Cool, mutta se vaatisi elokuvan ekan osan Get Shortyn uudelleen näkemisen ja se on lainassa Tontsalla. -Mutta joop. -Nyt ainakin Rundown pyörimään ja sit jos jaksaa nii kans se Skorpionikuningas. -FUCK YEAH B).

Walking Tall loppuun tänään, tai...

Joo. Munki olis syytä totella ja katsoa se Walking Tall tänään loppuun tai herra Dveyne "The Rock" Johnson pieksee minut laudalla verimössöksi. Kyllä mä sen tänään katson. Ole aivan huoleti, Rocky my pall.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...