keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Uusi Facebook profiilikuva

Vaihdoinpa Facebook profiilikuvan vähän jouluisaampaan kuvaan ja voisi pitää tämän nyt ainakin uuden vuoden aattoon asti. Ehkä silloin voisi harkita jotain ilotuliteteemaista kuvaa. Mutta siihen on vielä aikaa.

Uusi IRC-galleria oletuskuva

Tää on vanha kuva..., mutta halusin käyttää tämän version Raxi-poseerauksestani mitä en julkaissut MatoApinan blogissa Raxi-tarinan tyngässä. Tämän pistin sitten uudeksi oletuskuvaksi IRC-galleriaan jotta tulisi jotenkin hyödynnettyä.

Salatut elämät

Jakso 4329: Kuka hän on ja mistä tänne saapuu 

Jaksossa kuvattiin satunnaisin väliajoin jotain random pariskuntaa ajamassa autolla ja hetken heräsi sellainen luulo että ovatkohan ne sarjan uudet hahmo tulokkaat..., mutta sitten ne kuolivatkin jakson loppupuolella auto-onnettomuudessa. Tilanne joka johti tähän onnettomuuteen oli vähän huonosti kirjoitettu. Meinaan kuka idiootti suutelee vaimoaan samaan aikaan kun ajaa autoa moottoritiellä. Olisi nyt edes ollut vähän uskottavampi syy ajaa kolari kuten esim. hirvikolari tai jopa murha/-itsemurha..., mutta että keskittyy vaimon suuteluun kesken ajon - ei kukaan vaan tee niin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...