sunnuntai 8. huhtikuuta 2007

Ja TAAS pari uutta DVD leffaa :o...:/...:D -F*CK YEAH!!

Joo. Eipä tullu tehtyä aivan turhaa reissua stadiin. -Ei löytynyt Rockya, mutta löytyi Stallonen Demolition Man ja sitten vielä mukaan osui Pierce Brosnanin tähdittämä rikoskomedia After the Sunset -Keikka Bahamalla. Nyt en kyllä enää rupea sanelemaan mitä kaikkea on katsottavana. Sellanen arsenaali leffoja, että ihan kyllästyy. -Mutta hyvät lisät löysin leffakokoelmiin. Demolition Man täydentää scifileffakokoelmaa ja After the Sunset päätyi trillerihyllyyn vaikka onkin toimintakomedia. -Tilan puutteessa ollaan siis.

Ei löytynyt Rockya, mutta...


Joo. -Ei ollu viel Rocky Balboa ilmestynyt myyntiin, mutta ei reissusta aivan turha tullut. -Mutta siitä sitten lisää seuraavassa blogauksessa.

...

-Taas se vilauttelee tuota keskariaan. -No tälläkertaa syystäkin. Mitä menee sanomaan "Nyt DVD:nä" kun ei edes tiedetä milloin se saapuu DVD:lle. -TODellakin fuck you.

Eipä sit eilen mentykkään DTM:ään


Pippalot siel kotona venähti niin myöhään et kaikki oli jo aivan väsyneitä -jopa illan emäntä, joka suunitteli lähtevänsä Geishapuvussaan DTM:ään. -Ois vaan tullu lepakkonaiset (;)...:D) ympärille. -Siel bileis oli yks poika joka oli pukeutunu Persian prinssiksi. Se jos olis menny DTM:ään, olis khyl takuulla saanut h0m0kundit peräänsä. -Kirjaimellisesti :D. -Mutta muuten oli tosi hauskat pippalot ja mun viemät kevätkääryleet teki kauppansa. -Siis ne 10 kpl mitkä päistettiin 60 kappaleesta. Loput sain viedä takas kotiin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...