sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

DVD uutuus: F.I.S.T.

F.I.S.T.

Anttilasta lähti eilen mukaan myös lisuketta Stallone kokoelmiin  -nimittäin tämä aikaisemmin ennennäkemätön -nyttemmin nähty draamaelokuva -F.I.S.T. -joka osoittautui yllättävän hyväksi -eilen kun tuli katottua.

DVD uutuudet: Superman 1,2-ja 3

Superman
Superman II
Superman III

Eiliseltä Anttilakäynniltä lähti mukaan kokoelmiin kolme ekaa Teräsmies elokuvaa. -Nyt on sitten kaikki neljä elokuvaa ja putken voi siis joku kerta sitten toteuttaa.

VÄLIVIIVA

Siinä oli ne ostokset. -Seuraavaksi sitten eiliset ostokset. -Pistetään väliin vaan tällänen väliviiva. -JuupS. -Eipä kait sitten muuta kuin esittelemään niitä eilisiä.

DVD uutuus: 7 rohkeata miestä

7 rohkeata miestä

Silloiselta Anttilakäynniltä lähti mukaan myös lisäys westernkokoelmiin -nimittäin tämä 60-luvun klassikkolänkkäri -7 rohkeata miestä. -Leffa on ennennäkemätön -ja vielä toistaiseksi pysyy sellaisena. -Niin paljon muuta katottavaa -valikoin kiinnostavimmat eka.

DVD uutuus: Jackass 3.5

Jackass 3.5

Silloiselta Anttilakäynniltä lähti mukaan myös lisää Jackass'iä kokoelmiini -nimittäin Jackass 3.5 -missä hemmot riehuvat ympäri Eurooppaa, mm. Lontoossa ja Pariisissa. -Kyllä ihan hauskaksi osoittautui -kun tuli se yks päivä katottua.

DVD uutuus: The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It

The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It

Tuossa viikko sitten tuli yks päivä poikettua Anttilassa ja mukaan lähti mm. tämä parodialeffa -jolla on tajuttoman pitkä nimi -The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It. -Tulipa tuo yks päivä katottua ja eipä nyt kuulunut niihin parhainpiin parodialeffoihin mitä on tehty.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...