perjantai 11. marraskuuta 2022

DVD uutuus: Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick

Filmihullussa tätä ei ollut saatavilla joten oli käytävä Itiksen Citymarketissa katsomassa löytyykö sieltä ja kyllähän se sieltä löytyi. Varmaan korkkaan tämän ekana ennen kuin teen Top Gun maratonin. Mutta se jollekin toiselle kerralle - riittää nimittäin katsottavaa edellisissä hankinnoissa.
 

Ostosten esikatselu

Tälläkertaa tuli tehtyä vain yksi leffahankinta..., mutta siitä sitten lisää omassa esittelyblogauksessaan. Samalla hieman vihjailen tässä päivän ruoasta. Siitä puolestaan sitten lisää MatoApinan blogissa. 

Uusi IRC-galleria oletuskuva

Tämä on sen verran onnistunut otos meitistä että pistinpä tän uudeksi oletuskuvaksi IRC-galleriaan. Ilme kohdillaan - aidosti iloinen hienosta hankinnasta -ja asento miten pidän pakkausta kuin mainosmies ikään. Melkeinpä voisi jopa hakeutua mainoskasvoksi. Mutta nyt tuli sen verran itsekehua että pitää ottaa hieman pakkia. En kuitenkaan halua olla mikään itseään täynnä oleva kuspää. Mutta tykkään tästä kuvasta.

Salatut elämät

Jakso 4306: Tammisten kultsihuppeli. 

No nyt jäätiin jännän äärelle viikon viimeisessä Salkkari-jaksossa. Daniela-hahmo nimittäin todellakin suuttui Henrik-hahmolle ja oli jo luultavasti matkalla toimistolleen kertomaan Noel-hahmolle..., mutta tulikin yllättäen kaapatuksi ja kukas muukaan oli kaappaaja kuin itse Aki-hahmo. Mutta ensi viikkoon sitten jää nähtäväksi miten tilanne jatkuu ja sitä jään nyt sitten innolla odottamaan. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...