perjantai 13. heinäkuuta 2007

Ruoka on selvillä, mitä syön, mutta mikä leffa??


Jeps jeps. Voisin taas valmistaa itselleni samaa tomaattijauhellihapastaa mitä syötiin sillon Tontsan kaa. -Mutta minkäs leffan kattoisi syödessä? -Vaihoehtoja ovat Matt Damonin tähdittämä -Lahjakas herra Ripley, tai Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin tähdittämä -Kaukainen maa. -Sit olis tietysti Casino Royale, jota vieläkään en ole "kerenny" (BULLSHIT) katsoa, mutta lykkään nyt vielä hieman sen katsomista. Kattoo jos tulee joku hyvä Bond päivä. -Mutta nyt pitäisi päättää noiden kahen aikasemmin mainitun välillä. No eiköhän mietitä sitä samalla kun tehdään ruokaa, vähän kuten kuvassa.

Harry Potter and the Order of Phoenix arvostelut

Harry Potter and the Order of Phoenix

Ohjaus: David Yates
Pääosissa: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rubert Grint, Michael Gambon, Alan Rickman, Maggie Smith, Julie Walters, David Thewlis, Gary Oldman, Helena Bonham Carter, Emma Thompson, Ralph Fiennes ja Brendan Gleeson
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA/UK
Gendre: Seikkailu
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 138 min

Tylypahkaan ilmestyy uusi opettaja nimeltään Dolores Umbridge (Imelda Staunton), joka pistää velhokoulun uuteen uskoon. Kieltää kaikki loitsujen käyttämiset tilanteessa kuin tilanteessa ja rankaisee kaikkia, jotka eivät noudata sääntöjä. Harry (Radcliffe) päättää ystävineen harjoittaa loitsuja salaa salaisessa piilopaikassa. Harry nimittäin tarvitsee loitsuja, sillä hän aavistaa vanhan vihollisesnsa -pahan Lord Voldemortin (Fiennes) palanneen. -Seikkailu alkakoot.
...

Järjestyksessään jo viides Harry Potter leffa -Feeniksin kilta (Order of Phoenix) ei kyllä kolahtanut yhtä hyvin enää kuin edeltäjänsä. Ja minä kun oletin, että sarja vaan paranee mitä pitemmälle päästään. Ainakin vielä neljäs Potter leffa -Liekehtivä pikari (Goblet of Fire) onnistui kolahtamaan tajuntaani. Mikä tässä nyt meni mönkään? -Siis olihan siinä hienoja tehosteita, mutta jotenkin tällä kertaa ei oikein tahtonut ällistyttää enää. -Mutta kyllä vielä ne tulevat kaksi viimeistä Potter leffaa pitää kuitenkin varmaan mennä katsomaan. -Toinen (Half-Blood Prince) ilmestyy ensi vuonna -ja toinen -nähtävästi viimeinen (Deathly Hallows) vasta vuonna 2010, eli siinä on vielä odottamista. -Joops, mutta pienoinen pettymys oli kyllä tämä Potter seikkailu, niinku muihin verrattuna.
...

:):):):):):)/:):):):):):):):):):)




Kaupungissa filmattiin jotain

Kävelimpä perinteiseen tapaan keskustasta Sörnäisiin ja siinä Sörnäisten rantatiellä oli rakennuksen sisäpihalla meneillään jonku leffan kuvaukset. -Kysyin sit hieman uteliaana yhdeltä naiselta, joka siinä jotenkin taisi olla mukana jollain tavalla, että mitäs siellä filmattiin, ja sain vastaukseksi "elokuvaa. -Kotimaista elokuvaa". - Ihan sitä vastausta en kyllä hakenut kysymykselläni.

-Paikka missä ne kuvas leffaa, on meitsin sellanen "ihan muuten vain käyn hengaamassa" -paikka. Hieno sellanen hieman ränsistynyt korkeahko rakennus, jonka pihalla kaikenlaista romua. Just kyllä mieluisa paikka kuvata jotain. Mitäköhän ne sielä kuvaili. En tiedä ku ei päässy seuraamaan. Vain ketkä on kutsuttu, kuulemma pääsee.

Uusin Potter leffa tuli nähtyä

Mutta arvostelua tulee sit myöhemmin, kunhan eka muut päivän tapahtumat on blogattu. Stadireissulta riittää kerrottavaa. Ainakin jonkin verran. -Mutta nyt on tosiaan kaikki tähän asti tulleet Potterit nähty. Vielä kuulemma tulee kaksi Potter leffaa. Kai sit koko saaga loppuun asti pitää nähdä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...