sunnuntai 22. toukokuuta 2011

DVD uutuus: That Thing You Do!

That Thing You Do!

Kolmantena leffana Sokoksesta lähti tämä ennennäkemätön musiikki komedia -That Thing You Do! -pääosissa mm. Tom Hanks ja Liv Tyler. -Hanks vastaa myös elokuvan ohjauksesta. -Tässä voisi olla toinen illan leffa.

DVD uutuus: Periskooppi pystyyn

Periskooppi pystyyn

Sokoksesta lähti myös mukaan tämä hupaisa sukellusvenekomedia -Periskooppi pystyyn -joka tuli katsottua silloin ostopäivänä. -Olihan se kyllä ihan hupaisa leffa. -Aikaisemmin en olekkaan leffaa nähnyt -joten oli ihan kiva löytö.

DVD uutuus: Housut pois!

Housut pois!

Sokoksesta lähti mukaan tämä hupaisa brittikomedia -Housut pois! -joka löytyy myös VHS-kokoelmista ja viimeksi kans VHS:ltä nähty -joten ihan tervetulut kokoelmiin. -Tässä voisi jopa olla illan leffa.

Ostosten esikatselu

Aika kurkata kysymysmerkki palkkien alle ja katsoa mitä tuli ennen mökille lähtöä ostettua.
Jaa-a. -Että tollaset ostokset sieltä paljastui. -No eipä kait sitten muuta kuin esittelemään nämä ostokset.

Uusi IRC-galleria oletus -ja Facebook profiilikuva

Mökillä tuli tehtyä taas metsäraivaushommia ja minä toki työskentelin pääosin nuotion ääressä. -PAKOlliset poseerauskuvat oli tietysti otettava ja hetikös kotiin päästyä oli laitettava kuva uudeksi IRC-galleria oletuskuvaksi -ja Facebook profiilikuvaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...