torstai 29. helmikuuta 2024

Päivän juoma: Rainbow Dry Rosé

Ostin tänään ruokajuomaksi pari tollasta Rainbow Dry Rosé siideriä joista korkkasin toisen tänään ja toisen säästän huomiselle.
Ja olihan sitä tottakai otettava tollanen hörppykuva. 
Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukseen ja sain sieltä uuden tarran mikä on tollanen -"Leap Beer (2024)" -tarra.

Salatut elämät

Jakso 4537: Ajatuskin on teko, Kari.

Aino-hahmo salakuuntelee Miki-hahmoa ja ei tykkää kuulemastaan.

 

DVD uutuus: My Girl

My Girl 

Tämä näkemätön klassikko oli hyvä saada kokoelmiin valmiiksi odottamaan kakkosleffan mahdollista ilmestymistä myyntiin. 


 

DVD uutuus: Behind the Candelabra

Behind the Candelabra

Tämä näkemätön elokuva lähti puhtaasti näyttelijöiden takia. Päätähtien Michael Douglas ja Matt Damon lisäksi leffassa nähdään mm. Dan Aykroyd - Rob Lowe ja Debbie Reynolds eli ihan kiva tähtikaarti.
 

DVD uutuus: True Romance

True Romance 

Tästä näkemättömästä leffasta totesin myyjällekin sielä Filmihullussa että hieman hävettää kun en ole vielä nähnyt. Kuitenkin klassikkoleffa kyseessä mikä pitäisi olla nähty. No - se korjataan  tänään sillä tämä on illan leffa.
 

DVD uutuus: Meet Joe Black

Meet Joe Black

Tästä leffasta olen monta kertaa nähnyt trailerin..., mutta ite leffaa en ole ikinä nähnyt. Hyvä löytö siis kokoelmiin. 

 

DVD uutuus: Five Nights at Freddy's

Five Nights at Freddy's

Kolmas viimeksi teattereissa nähty leffa mikä lähti mukaan sieltä Filmihullusta. Tämä on hieman parempi kuin se Nicolas Cagen versio Willy's Wonderland.
 

DVD uutuus: The Marvels

The Marvels 

Tässä toinen viimeksi teattereissa nähty leffa mikä lähti mukaan Filmihullusta. Marvel-leffakokoelma on taas täysi. Kunnes tulee taas uusi. Mutta tähän asti ilmestyneistä löytyy kaikki.
 

DVD uutuus: Anyone But You

Anyone But You 

Filmihullusta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty mainio romanttinen komedia. Tästä voisi aloittaa katselun sitten kun kaikki vielä näkemättömät leffat on katsottu. Ja niitä lähti paljon mukaan. 
 

DVD uutuus: Welcome to Marwen

Welcome to Marwen

Filmihullusta lähti mukaan tämä Steve Carellin tähdittämä draamakomedia mitä ei koskaan tullut käytyä katsomassa teattereissa vaikka näytti kuitenkin ihan hyvältä leffalta. No mutta - kiva kun löysi tiensä kokoelmiin.
 

Ostosten esikatselu

Tulipa tehtyä aika isot löydöt Filmihullusta - mukaan lähti niin uusinta uutta kuin vanhaa klassikkoa. Sitten vaan esittelemään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...