perjantai 1. toukokuuta 2009

Verhojen asennus tarina

Verhojen asettaminen alkoi nipsuttimien asettamisella kohtiinsa.

Nipsuttimet saatiin laitettua -sitten vain verhoja asettelemaan. -Ei tahtonut oikein sujua minulta se homma.

-"Mistä nää pujotetaan tohon kiskoille...?" -Aika avuttomalta näyttää. -Ja ulkonakin on jo hämärää kun pähkäiltiin niin pitkään.

No vihdoinkin löytyi oikea kohta -on jo ekat verhot upeasti paikoillaan. -Mutta kyllä siinä kauan meni...

Meni niin kauan, että kerkesi tulla jo aamu, kun olin saanut ne asetetuksi -vihdoin ja viimein. Ja vaatteetkin oli vaihtunut aamutakkiin. -Mutta nyt on verhot asennettu ja voi rauhassa talssia aatamin asussa.

THE END!

Vihdoinkin ne klipsuttimet...

Eli silloin yksi päivä, kun tuli myös uusi DVD soitin ostettua, niin pääostos oli hankkia verhoja varten tollaset klipsuttimet, jotta vihdoinkin saisin asennettua verhot huoneeseeni. -Seuraavaksi olisikin tulossa pieni kuvasarja verhojen kiinnityksestä. Erillisenä blogauksena of course.

Keskustaan riehumaan...

Matsi jää nyt näkemättä koska pitäähän sitä mennä keskustaan riehumaan. -Vappuna nyt nyhjätä kotona lätkän ääressä -ei kiitos. Voi tapahtua vaikka mitä hauskaa keskustassa josta räpsiä kuvia. -Vappufiiliksissä vielä kerran...
HAUSKAA VAPPUA...!!!

Slovakia vs Suomi matsi tulisi tänään, mutta...


Tänään tulis Slovakia vastaan Suomi ottelu, mutta saattaa jäädä kyllä ottelu näkemättä, sillä... -No se selvinnee sitten erillisessä blogauksessa.
Ite en edes seuraa jääkiekkoa, joten minulle menetys ei ole niin paha. -Mutta pidän toki peukkuja Leijonille ja olen iloinen jos voittavat.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...